ПРЕПАРАТ ЗА ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ И ОТПУШВА


Код: BOS

Биологично Отпушване и Септични Системи е прахообразен препарат от
микроорганизми, ензими и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява отлагания от мазнини, нишесте, тоалетна хартия, перилни препарати и други, както и органични отпадъци от тоалетни. Предназначен е специално за септични ями, канализация в дома, ресторанти, столове и санитарни системи
Б.О.С.С. е на основата на микроорганизми и ензими. В природата, микроорганизмите живеят и се размножават, усвоявайки сложните химически молекули, като източник на храна. За разлагането на тези молекули, като мазнини, белтъчини, въглехидрати и други,микроорганизмите произвеждат ензими, които се отделят в обкръжаващата ги течност. Отделените ензими разрушават тези сложни молекули на по-прости, които в последствие влизат в клетките на микроорганизмите, където и завършва процеса на разграждане. Б.О.С.С. съдържа широк спектър микроорганизми, които произвеждат голям набор ензими, способни да разградят нишесте, целулоза, белтъчини и мазнини, които са в основата на образувалите се в кухнята и тоалетната органични отпадъци
Отпушва сифона в мивката и отходната канализация от запушвания или затлачвания с остатъци от храни!

Регулярно добавяне на Б.О.С.С. в мивката и отходната канализация гарантира, че тръбите ще се поддържат чисти завинаги!
Възстановява нормалната работа на септичната яма
Намалява пяната на повърхността с над 75% и утайката на дъното с над 40% само за около месец време!
Ефективно разграждане на тоалетната хартия в ямата: над 18% от тоалетната хартия се разгражда за 48 часа под действието на Б.О.С.С.
Природен продукт без абсолютно никакво съдържание на сода или киселина, напълно екологично чист продукт
Опаковка: Пластмасова опаковка със съдържание на 70 мл. (около 75 гр.) от препарата Б.О.С.С.

Указания за употреба при отпушване на отходни тръби и канали:
Разтворете съдържанието на една опаковка Б.О.С.С. в около 1 л леко топла вода. Изчакайте около 10 мин за пълно разтваряне и изсипете направо в решетката/сифона на мивката или канализа-цията. Най-добре е подаването на препарата да се прави вечерта, преди лягане.
Указания за употреба при септични ями:
Изсипете съдържанието на една опаковка Б.О.С.С. в тоалетната най-близо до ямата, задръжте около 10 мин в тоалетната чиния и пуснете поне 2-3 води за да сте сигурни, че съдържанието ще стигне до ямата. Най-добре е подаването на препарата да се прави, когато системата е с най-малко натоварване от течаща вода, т.е. вечер, преди лягане.
Ако имате пряк достъп до септичната яма, разтворете съдържанието на една опаковка Б.О.С.С. в около 1 л леко топла вода, изчакайте около 10 мин за пълно разтваряне и изсипете направо в ямата.
Дозировка: Септична яма с обем до 8 - 10 м3 = 1 (една) опаковка Б.О.С.С.
(70 мл.) на седмица!
.
Съхранение и безопасност:
Съхранявайте в студено и сухо помещение. При контакт с очите, промийте незабавно с много вода. Не
поемайте през устата.

Производител: Дания

Цена: 8.17лв. (Цена без ДДС)
9.8 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения