Ароматизирана гумена подложка за писоари Berry


Код: PWR-1P

Powerscreen подложки за писоар използва патентована технология , за да предпази урината от удар върху стената на писоара или стоящата вода в писоара. Всяка подложка е напоена със собствена смола, която използва антимикробни технологии за елиминиране на бактериите eColi и Klebsiella и има функция за ароматизатор с временно освобождаване, който излъчва свеж, чист аромат непрекъснато през целия живот на подложката.
Тези функции правят Powerscreen идеален за всяка тоалетна офис сгради, хотели, летища, ресторанти и болници. Използването му също намалява разходите, тъй като намалява времето за почистване и помага за намаляване на щетите, причинени от пръски от урина. Безводните писоари, по-специално, често се сблъскват със значителни предизвикателства, тъй като урината има тенденция да се разпръсква върху горните повърхности без механизъм за изплакване, проблем, който Powerscreen е проектиран да решава. Използването на нашия Powerscreen значително подобрява цялостната хигиена и усещането във всяка обществена баня и е от голяма полза за всички, които поддържат такива съоръжения.
Патентована технология Sealed Bristles™ за елиминиране на пръските на урината
Собствена смола, напоена с дезодорант със забавено освобождаване
Ефективно антимикробно средство
Продължителност 30 дни
Атрактивен избор на цвят
Идеален за безводни писоари
Гъвкавият дизайн съответства на всички писоари
Съвместим с EU VOC
100% рециклируем и биоразградим


В повечето случаи подложката се адаптира към формата на писоара и действа също и като предпазна мрежа , която улавя всякакви отпадъци , като например дъвки, цигари, хартия и други и предпазва от запушване

аромат: Горски плодове


Цената е за 1 брой гумена подложка

в пакет са опаковани 2 броя подложки

Цена: 5.59лв. (Цена без ДДС)
6.71 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Продукти подходящи за Ароматизирана гумена подложка за писоари Berry

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения