Сгъваема поставка за смяна на памперси и преобличане на бебе


Код: M-B2

Сгъваема поставка за повиване и преобличане на бебета с монтаж на стена
Поставката е предназначена за употреба с бебета и малки деца в специализирани санитарни помещения в големи търговски обекти, центрове,обществени или частни бани в ресторанти, предприятия, предучилищни, детски ясли, църкви или жилищни имоти.
Нашата маса за преобличане на бебета се отличава с мека и удобна вдлъбната повърхност и регулируема предпазна лента, за да поддържа децата сигурно на място. Капацитетът за тегло е 110 килограма. СЪВРЕМЕНЕН ДИЗАЙН
Нашата маса за смяна на памперси има пестящ пространство дизайн и е изработена от полиетиленова пластмаса с висока плътност за здравина и издръжливост в неутрален бял цвят.
Нашата маса за смяна на памперси разполага с 2 кукички за чанти за пелени, които издържат до 12 килограма. всеки за да държи личните вещи далече от пода и 2 вградени поставки за памперси и мокри кърпички

Станцията може да бъде сгъната и прибрана към стената след употреба , за да пести пространство.

. Размери : 86 x 58 x 13 см

Цена: 336.40лв. (Цена без ДДС)
403.68 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения