Тоалетна хартия на пакети и листове Lucart


Код: 81174

Екологична тоалетна хартия на листове Lucart
Вид хартия: Fiberpack
- Брой пластове: 2
- бройка листове в пакет: 210
- брой пакети в кашон: 40
- Размер на лист: 10x21 cm
- Вид на релефа: релефен + паста
- Дерматологично тестван.
- Сертифициран за ЕС екомаркировка: IT / 04/001

Произведена от преплетена хартия, съставена от 2 пласта и обработена с релефна паста. Иновативният процес дава възможност да се получи наистина екологична хартия с изключителни показатели, като качеството е сравнимо с девствената целулоза, следователно е в състояние да придаде на крайния продукт отлични качества на устойчивост и попиваемост.
Тоалетна хартия, направена чрез възстановяване на неизбелени целулозни влакна, присъстващи в контейнерите на Tetra Pak, с високо качество, които придават на продукта висока здравина , силна абсорбция и устойчивост.

EcoNatural е линия продукти, изработени от Fiberpack - суровината получена при рециклирането на целулозни влакна, присъстващи в картонени опаковки.

Характерният светлокафяв цвят на хартията произлиза от използването на неизбелени целулозни влакна, присъстващи в контейнерите за напитки, влакна, които поддържат естествения цвят на дървесината.
Нейната екологична ценност и естетическата и привлекателност правят тази тоалетна хартия перфектния продукт за днешните потребители.

Цена: 1.45лв. (Цена без ДДС)
1.74 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения