Безвреден препарат за разтопяване на лед и сняг на гранули


Код: PML

Препарат на гранули за разтопяване на лед и сняг - кофа 10 кг.
Подходящ за температури до ( - 50 градуса)


Препаратът автоматично премахва лед и сняг до -50 ° C при фиксирани съоръжения на открито, например дворове, гаражни входове, входни зони, тротоари, паркинги, товарни докове. Добра адхезия към наклонени повърхности до 45 ° и предотвратява натрупването на сняг при продължителен валеж.
Приложение: Нанесете равномерно върху лед или сняг около 20 г / м2 . За дебели слоеве или листове от лед - 100 г / м2 .

Забележка: Напълно разтворим във вода, не запушва шахти. Не причинява щети на покрития от пластмаса, мрамор и други естествени камъни. Бетонни павета, асфалт и бетонни подове не са химически атакувани. Тъй като приложението е извън нашия контрол, ние носим отговорност само за съответното качество на продукта.
Гранулите са безопасни за лапите на кучета и котки!

Предпазни мерки: Дразни очите. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Да не се вдишва праха. Да се избягва контакт с кожата. Да се съхранява в сухи условия.


КОФА 10 кг.

ПРОИЗВОДИТЕЛ : ELFIX - ГЕРМАНИЯ

Цена: 38лв. (Цена без ДДС)
45.6 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения