ПЪЛНИТЕЛ СПРЕЙ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА НАСЕКОМИ


Код: 020

AIR CONTROL S е инсектицид, на базата на пиретрум ,предназначен за използване със специални електронни автоматични дипенсъри. Това е полезно средство за борба с летящи насекоми и има незабавен нокдаун ефект за мухи, комари, тигрови комари, молци, оси, пчели, стършели и др .
AIR CONTROL S е подходящ за използване в обществени и частни помещения (например къщи, дневни, тоалетни, заседателни зали, училища, общности, столови, магазини, ателиета, складове, хранително-вкусовата промишленост, хотели, ресторанти, барове, казарми , конюшни, приюти за животни, транспорт, кораби, самолети, влакове, каравани и др).
Начин на употреба:
Поставете флакона в автоматичен дозатор и го активирайте . За най-добри резултати е добре устройството да се сложи на стената или върху повърхност, на височина най-малко два метра от пода .
AIR CONTROL S се освобождава при програмируеми интервали от 7.5 до 30 минути в много малки количества, като по този начин гарантира постоянна в защита от насекоми. Флакона от 250 мл може да се използва 3000 впръсквания и да работи 24 часа ,7 дни в седмицата в продължение на 1 месец с времеви интервал на впръскване от 15 минути. Системата е предназначена за контрол на насекомите
Едно устройство с флакон е подходящ за помещения до 45 m2. AIRCONTROL S може да се използва и ръчно: флакона се държи изправен и натиснете спрея в центъра на стаята.
Предпазни мерки при употреба :
Да не се използва на места, където има аквариуми.
За непокрити храни, приготвени или в процес на подготовка, трябва да се запази растояние от 3 метра до диспенсъра.

Цена: 16.76лв. (Цена без ДДС)
20.11 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения