Ултразвуков електронен уред против гризачи


Код: PR220.4

Ултразвуков електронен уред против гризачи PR 220.4

Електронният уред за борба с гризачи PR-220.4 e предназначен да гони гризачите по екологично чист начин, без да използва отровни химикали и замърсители. Няма и консумативи.
Електронният уред за борба с гризачи PR-220.4 влияе ефективно върху:
- мишки, плъхове, катерици, порове, лисици, прилепи.
Той може да се използва в домове, офиси, гаражи, складови площи и т.н.
ПРИНЦИП НА РАБОТА: Електронният уред за борба с гризачи PR-220.4 излъчва мощна емисия ултразвукови вълни, които влияят на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Този звук е нечуваем за хора и едри животни, но въздейства силно на гризачите, защото нарушава установените им жизнени функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охраняваната площ.
ОЧАКВАН ЕФЕКТ: Първоначалният ефект се появява след около 12-14 дни, а максималният след около 25 дни. През този период ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално - под въздействието на ултразвуковите вълни те напускат укритията си, а в последствие и помещенията.
ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА: При включване на уреда в електрическата мрежа ще светне индикаторната лампичка и ще чуете звук - това е тест за работата на уреда и трае няколко секунди. Оставете уреда да работи непрекъснато. Консумацията на електроенергия е минимална. По време на работа е възможно да чуете пукане или жужене. Този звук се дължи на модулираните сигнали и е част от нормалната работа на уреда. Формата и честотата на импулсите се променя непрекъснато, това предотвратява привикването на гризачите.
ВАЖНО: При употребата на Електронен уред за борба с гризачи PR-220.4 имайте предвид следното:
1.Ултразвуковите сигнали се рaзсейват бързо и лесно се абсорбират от меки материи като мебели и килими.
2.Твърдите и грапави повърхности отразяват звука.
3.Звуците се движат по-лесно в топъл, отколкото в студен въздух. Влагата редуцира скороста на високочестотния звук. Влажност над 85% намалява ефективноста на модел PR-220.4.
4.Високочестотните сигнали не могат да преминават през стени.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Захранващо напрежение: 220V/50Hz

Консумирана мощност: 9W

Честотен диапазон: 20 000 30 000 Hz
Ефективана площ: до 360кв.м.
Размери: 180x150x90mm
Ефективен за борба с гризачи мишки,плъхове,съсели без използване на отрова.

Произход : България
ГАРАНЦИЯ: 12 месеца

Цена: 69.70лв. (Цена без ДДС)
83.64 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Продукти подходящи за Ултразвуков електронен уред против гризачи

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения