Eлектронен уред против гризачи и хлебарки


Код: PSIR-LHE

Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против гризачи и хелебарки за голeми помещения площ на покритие 370кв.м

Комбинираният уред против гризачи и хлебарки PEST STOP съчетава в себе си две функции: ултразвук и електромагнит. Ултразвуковите сигнали са непоносими за гризачите, като им причинява паника и страх. Електромагнитните вълни се разпространяват по всички жици и кабели в помещението, като допълнително атакуват мишките, плъховете, хлебарките директно в техните укрития. Електронното устройство защитава площ с ултразвукови сигнали до 90кв. И с усилен електромагнит до 370кв.м. Уреда разполага с шест режима на работа в различни комбинации в зависимост от вредителите.

Начин на работа на електронният ултразвуков уред против мишки, плъхове, хлебарки.

Контролните бутони за различните режими на работа на уреда се намират един под друг в лявата чат на електронният апарат против гризачи и хлебарки.

НАСТРОЙКИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ВЪЛНИ:
Режим на работа електромагнита / А/ се използва, когато помещението искате да бъде защитено от гризачи . Тогава уреда излъчва електромагнитни вълни на всеки 10мин.

Режим на работа електромагнит /B/ се използва, когато помещението трябва да бъде защитено от хлебарки и гризачи този режим препокрива и първият като устройството излъчва електромагнитни вълни на всеки 5сек.

НАСТРОЙКИ НА УЛТРАЗВУКОВИ СИГНАЛИ:
Режим на работа с ултразвук /С/ се използва за защита от гризачи мишки и плъхове. Може да комбинирате двете функции на уреда електромагнит и ултразвук против гризачи, като настроите честоти /А/ и /С/, тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електромагнит против гризачи.

Режим на работа с ултразвук /D/ Този режим е предназначен за защита от хлебарки. Може да настроите устройството в режим на ултразвук /D/ и режим на електромагнит /В/ тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електоромагнит против хлебарки.

Режим на работа с ултразвук /Е/ Този режим комбинира защтита едновременно и от гризачи и от хлебарки.Излъчва максимално мощно ултразвук и електромагнит.

Режим на работа с ултразвук /F/ Това е специално калибриран ултразвук, който щади домашни любимци от семейството на гризачите, като зайци, морски свинчета, хамстери и др. Този режим на уреда против гризачи може да бъде съчетан, с всички режими на електромагнита, но няма да действа на домашните ви любимци.

Ултразвуковият електронен уред против гризачи и хлебарки е нечуваем и безвреден за хора и домашни любимци. Устройството е предназначено за вътрешна употреба.

ВАЖНО:
Ултразвуковите вълни против мишки и плъхове немогат да преминават през стени и повърхности, те се отразяват в твърди предмети и попиват в меки. Не поставяйте уреда за защита от гризачи PEST STOP зад мебели, пердета или в ограничени пространства. Поставете електронното устройство да гледа към най - широката част на помещението, по този начин ултразвуковите вълни ще се разпространяват навсякъде и ще защитават от гризачи по ефективно.

Ефект от уреда:
Първоначалният ефект от уреда ще забележите още след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици. Не изключвайте апарата против насекоми и гризачи от ел.мрежата, това ще спре действието на уреда. Не местете устройството често от помещение в помещение. Уреда защитава от вредители денонощно 24/7 не се нуждае от батерии и консумативи.

Площ на покритие и технически данни:
Ултразвук 90кв.м
Електромагнит:370кв.м
Размери:12 x 8 x 3 см.

Произход: Китай под контрола на PEST STOP.CO.UK

Цена: 44.98лв. (Цена без ДДС)
53.98 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения