Ултразвуков електронен уред против гризачи


Код: PSIR-ORE

Ултразвуков електронен уред против гризачи предназначен за едно помещение
Ултразвуковият електронен уред против мишки и плъхове PEST STOP е устройство, което прогонва гризачите чрез ултразвукови вълни от една стая с размер до 93кв.м. Ултразвуковите вълни излъчвани от устройството са нечуваеми и безвредни за хора и домашни любимци, те са калибрирани да действат само на гризачи и наякои насекоми, като хлебарки и паяци, но в ниска плътност. Уреда причинява на мишките и плъховете силен дискомфорт и стрес, като ограничава тяхното необезпокоявано хранене и размножаване. Точно това е и основната причина, те да напуснат местата, където е поставено електронното устройство против гризачи. Честотите, които излъчва електронният апарат за гризачи, се менят непрекъснато, за да няма привикване към тях. Уреда трябва да работи постоянно, това ще предотврати повторни посещения на мишки и плъхове в помещенията, където е поставен уреда.

Къде да поставя уреда против гризачи PEST STOP

Електронният уред PEST STOP е проектиран за защита на едно помещение с размер до 93кв.м. Той трябва да бъде поставен в контакт, който гледа към най - широката част на помещението, за да може ултразвуковите вълни да се разпространят в цялото помещение. Много важно е да знаете, че ултразвуковите вълни не могат да преминават през материя или предмети. Те се отразяват в твърди повърхности и попиват в меки. Не поставяйте ултразвуковият уред зад пердета, мебели или неща, които спират излъчването на ултразвука против гризачи.


Очакван ефект от електронният уред против мишки и плъхове PEST STOP


Първоначалният ефект от електронният ултразвуков уред против мишки и плъхове ще настъпи след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици. През това време може да се забележи повишена активност на гризачи. Те търсят начин да напуснат помещенията, в които сте поставили уреда. Обикновено те напускат помещенията по същият път, по който са влезли в тях. При висока плътност на гризачи, мишки и плъхове, може да използвате и спомагателни методи, като капани, лепливи капани, с които да изловите наличните гризачи.

Цена: 22.84лв. (Цена без ДДС)
27.41 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения