Комбиниран уред против гризачи и хлебарки


Код: PSIR-SHE

Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против гризачи-/мишки и плъхове/ и хлебарки.


Комбинираният уред против гризачи и хлебарки PEST STOP съчетава в себеси две основни функции ултразвук и електромагнит. Ултразвуковите сигнали са непоносими за гризачите, като им причинява паника и страх. Електромагнитните вълни се разпространяват по всички жици и кабели в помещението, като допълнително атакуват мишките, плъховете, хлебарките директно в техните укрития.Електронното устройство защитава площ с ултразвукови сигнали до 90кв. И с електромагнит до 232кв.м. Уреда разполага с пет режима на работа в различни комбинации в зависимост от вредителите.
Начин на работа на електроният ултразвуков уред против мишки, плъхове, хлебарки. Контролните бутони за различните режими на работа на уреда се намират един под друг в лявата чат на електроният апарат против гризачи и хлебарки.

НАСТРОЙКИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ВЪЛНИ:

Режим на работа електромагнита / А/ се използва, когато помещението искате да бъде защитено от гризачи . Тогава уреда излъчва електромагнитни вълни на всеки 10мин.

Режим на работа електромагнит /B/ се използва, когато помещението трябва да бъде защитено от хлебарки и гризачи този режим препокрива и първият като устройството излъчва електромагнитни вълни на весеки 5сек.

НАСТРОЙКИ НА УЛТРАЗВУКОВИ СИГНАЛИ:

Режим на работа с ултразвук /С/ се използва за защта от гризачи мишки и плъхове. Може да комбинирате двете функции на уреда електомагнит и ултразвук против гризачи, като настроите честоти /А/ и /С/, тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електромагнит против гризачи.

Режим на работа с ултразвук /D/ този режим е предназначен за защита от хлебарки. Може да настроите устройството в режим на ултразвук /D/ и режим на електромагнит /В/ тогава уреда излъчва едновременно ултразвук и електоромагнит против хлебарки.

Режим на работа с ултразвк /С/ това е специално калибриран ултразвук, който щади домашни любимци от семейството на гризачите, като зайци, морски свинчета, хамстери и др. Този режим на уреда против гризачи може да бъде съчетан, с всички режими на електромагнита, но няма да действа на домашните ви любимци.

Ултразвуковият електронен уред против гризачи и хлебарки е нечуваем и безвреден за хора и домашни любимци. Устройството е предназначено за вътрешна употреба.

ВАЖНО:
Ултразвуковите вълни против мишки и плъхове немогат да преминават през стени и повръхности, те се отразяват в твърди предмети и попиват в меки. Не поставяйте уреда за защита от гризачи PEST STOP зад мебели, пердета или в ограничени пространства. Поставете електроното устройство да гледа към най - широката част на помещението, по този начи ултразвковите вълни ще се разпространяват навсякъде и ще защтават от гризачи по ефективно.

Ефект от уреда:

Първоначалният ефект от уреда ще забележите още след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици. Не изключвайте апарата против насекои и гризачи от ел.мрежата, това ще спре действието на уреда. Не местете устройството често от помещение в помещение. Уреда защтитава от вредители денонощно 24/7 не се нуждае от батерии и консумативи.

Площ на поритие и технически данни:

Ултразвк 90кв.м

Електромагнит:232кв.м

Размери:10 x 8 x 3 см.

Цена: 31.37лв. (Цена без ДДС)
37.64 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения