Уред против гризачи, кучета, котки, норки, зайци, катерици и


Код: PSOR-UA

Комбиниран ултразвуков електронен уред за прогонване на вредители Мишки, плъхове, зайци, кучета, котки, белки, невестуки, птици.

Ултразвуковият електронен уред ALL PEST прогонва всички видове вредители от зоната, в която е поставен. Устройството има четири режима на работа, като те се активират от бутони поставени под капака на батериите. Комбинираният електронен уред против вредители работи с два броя батерии 9v. Устройството има опция да бъде захранвано с ток, чрез адаптер, който се предлага отделно. Уреда може да засича вредители чрез дачик за движение PIR до 15м и 60 градуса ъгъл или чрез автоматично излъчване на звукови и ултразвукови звуци.

Площ на покритие до 120 кв.м

Режим -А. уреда против вредители е изключен.
Режим -B. уреда е режим PIR датчик за движение.
Режим -C. уреда излъчва автоматично ултразвуков сигнал на всеки 2мин, като времето на излъчване на ултразвуковият сигнал 5сек.
Режим -D. уреда излъчва ултразвуков сигнал на всеки 5мин, като дължината на излъчваният звуков сигнал е 5сек.Уреда ALL PEST има три нива на сила на звуковите и ултразвуковите звуци, в зависимост от това какъв вид вредител е необходимо да изгоните.
Честота-1.Това е най слабият ултразвуков сигнал излъчван от уреда, той се използва за прогонване на :мишки, плъхове, малки котки, зайци, наякои видове птици без гълъби и лястовици. (38-42 KHz).

Честота-2.Устройството излъчва сердно силен звук, който е против: котки и кучета (23-27KHz).

Честота-3.Апарата за прогонване на вредители излъчва най силният звук, който има. Той е предназначен за защита от:кучета, лисици, порове, белки, котки, прилепи, катерици. (18-20KHz )

Ултразвуковият електронен уред няма вредно въздействие върху хора, влечуги ,риби.
Устройството може да бъде монтирано на стена, чрез специалният адаптер за стенен монтаж, който е в комплекта. Апарата може да бъде поставен на места, на които нама ток, той работи на батерии.

Уреда против кучета, котки и др. може да бъде забит и в земята, предпочита се когато устройството работи в режим PIR датчик и необходимо да се намира по пътя на вредителите.

Ултразвуковият уред ALL PEST е създаден за да комбинира ултразвкова и звукова технология в едно, това значи че при отделните режими на работа уреда може да бъде чуваем от човешкото ухо. Електронният апарат за вредители, е за външен монтаж и употреба. Работи на ток и батерии в зависимост от вашият избор.

ВАЖНО: Ултразвуковият и звуковият сигнал не могат да преминат през каквато и да било материя или предмети. Не поставяйте уреда зад дървета, храсти или огради и др.Това ще намали ефекта на ултразвуковото устройство. Уреда против кучета, котки, мишки, плъхове, зайци, белки, и птици трябва да бъде поставен, така че да може да обхване максимално голяма площ без прегради.

Цена: 53.03лв. (Цена без ДДС)
63.64 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения