Електронен уред срещу птици


Код: PSOR-SB

Електронен уред против птици.Устройството излъчва звуци на хищни птици.Площ на покритие 4дка
Електронният уред за прогонване на птици е устройство което излъчва звукови сигнали на хищни птици сокол, мишелов, ято подплашени птици както и крясък на гларуси. Всички тези звуци който издава електронното устройство плашат птиците като по този начин те избягват да посещават местата където чуват писъци на хищници като сокол и мишелов тъй като в естествената им среда те биват изядени от него.Този уред е ефективен за защита на земеделски култури и лозови масиви, складове, пристанища и други поради факта че те биват нападани от диви птици като скорци, косове, дроздове, гълъби тези птици познават естествените си врагове ,става дума за соколи и мишелови и гларуси имат вроден страх от тях.От друга страна са птици като гълъби, лястовици, врабчета тези видове птици биха се повлияли от електронния уред само ако са диви т.е не живеят в градски условия защото градските гълъби, врабчета не познават тези хищни звуци който излъчва електронният уред за защита от птици и не се страхуват от звуците който издава устройството против птици.

Уреда мо работи ис 4бр броя батерии /LR14-C/. Батерии който не са включени в комплекта.

Бутоните за управление на електронният уред против птици са разположени под капака на батериите за да бъдат защитени от вода и лоши атмосверни условия.Режими на работа на птицегона:

Електронният уред за защита и прогонване на птици има четири режима на работа:

Режим -А. Уреда против птици е изключен.
Режим -B. Уреда е режим PIR датчик за движение включва се само когато засече движение на други птици до 15м. и 60 градуса ъгъл или около120кв. Покритие на датчика като звуците прогонват птици до 4дка.
Режим -C. Уреда излъчва автоматично крясък на хищна хищна птица на всеки 5мин, като времето на излъчване на сигнала 5сек. Площ на покритие 4 декара.
Режим -D. Уреда излъчва автоматично крясък на хищна птица на всеки 10мин, като дължината на излъчваният звуков сигнал е 5сек.Площ на покритие 4 декара.

Контрол на звуците излъчвани от устройството против птици.

Уреда разполага с три различни сигнала на излъчване който се излъчват в всички режими на работа /B,C,D/ както следва:

Режим на звук-1.Уреда излъчва крясък на ястреб.
Режим на звук-2.Уреда излъчва крясък на гларус.
Режим на звук-3.Уреда излъчва крясъци на разтревожено ято птици.

Уреда има бутон за регулиране силата на звука както и датчик за светлина като се гаси когато стане тъмно и автоматично се пуска когато стане светло.

Монтаж и позициониране на апарата против птици.

Апарата против птици има два начина на монтаж той може да бъде поставен на стена,пилон,кол или друг вид поставка посредством държач за стенен монтаж който е част от комплекта на уреда.

Цена: 81.64лв. (Цена без ДДС)
97.97 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения