Дезинфектант за ръце лукс 5 литра


Код: PR5

Дезинфектант за ръце и повърхности – почиства и дезинфекцира само за секунди, без необходимост от вода и сапун. Осигурява бърз и лесен начин за поддържане на отлична хигиена на ръцете и повърхностите. Освежаващи и безвредни аромати и глицерин,който придава на кожата мекота и нежност, за да се чувствате чисти и спокойни навсякъде.
Готов за употреба почистващ разтвор, на базата на етилов алкохол денатуриран по специален метод за почистване на ръце. Поставете малко течност на ръцете си и ги разтъркайте хубаво до пълното попиване на разтвора. При контакт с очите – измийте обилно с вода. Пазете далече от деца и огън.

Препаратът се нанася върху чисти и сухи ръце като се втрива цялостно в кожата в продължение на 15-30 секунди. Само така ще се получи качествено дезинфекциране на ръцете и ще се предпазите от вируси. Без изплакване.

Това което прави Протос за ръце различен е:

- всички съставки в продукта са на хранителна основа

- използваната деминерализация от обратна осмоза

- вложения 83% Етилов алкохол

Разрешително от МЗ!Премахва 99,9% бактерии и специфични вируси
83% етилов алкохол
Ефикасна защита от вируси и бактерии.
Почиства и дезинфекцира само за секунди.
Без необходимост от вода.
Бързо попиващо действие.
Освежаващи и безвредни аромати.
Нежен за ръцете-овлажнява и подхранва кожата
Разфасовка : туба 5 литра

Цена: 44.16лв. (Цена без ДДС)
52.99 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения