КОШ ЗА БОКЛУК С КОЛЕЛА И КАПАК 120 литра


Код: KB

Контейнер за отпадъци и боклук
Пластмасовата кофа на колела отговаря на европейска норма EN 840-1/5/6 . Кофите са произведени от полиетилен с висока плътност (HDPE) и са устойчиви на биологично въздействие. Това прави кофите много подходящи за използването им на всякакви места. Наличието на гладка повърхност не разрешава да се задържат и прилепват отпадъци по кофата, което я прави лесна за почистване. Удобни са за използване както в домашни условия, така и при различните комунални дейности. Различните цветове на кофите може спомагат за разделно събиране на отпадъци. Контейнера е пригоден за използване от сметоизвозващи фирми

Допълнително се предлагат и варианти на кофа био за хранителни и битови отпадъци. Кофата е снабдена с технологични отвори за намаляване на теглото и обема на хранителните отпадъци. Допълнително дъното на кофата е снабдено с решетка за отделяне на течностите. Вентилацията променя стойностите на pH, което намалява миризмите. Кофата за битови отпадъци се предлага в разпознаваем кафяв цвят.
Размери: 47х54х94

Обем 120 л.
Тегло 10 кг
Max. дълбочина 540 мм
Max. широчина 480 мм
Max. височина 945 мм
Капацитет 60 кг
Диаметър на колелата 200 мм

цветове - син,зелен,жълт,кафяв,червен, черен,

Цена: 64лв. (Цена без ДДС)
76.8 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения