Кърпи за дезинфекция и почистване в кофа с разтвор


Код: 66301

Почистващи кърпи в кофа
Цвят :бял
Съдържание: 100 броя / кофа
Размери: 23 х 24 см
брой слоеве: 1

Многофункционалната кърпа за почистване се състои от избрана смесена структура от 20% вискозни и 80% полиестерни влакна. Структурата на материата позволява лесно и прецизно отстраняване на органични замърсявания и замърсявания възникнали в производствения процес. Поради структурата на материала могат да се абсорбират големи количества мръсотия. Меката материя осигурява равномерно намокряне на повърхността при избърсване с използваната течност - оптимално абсорбиране на замърсявания , а при използване на дезинфектанти - хигиенна чистота без бактерии и вируси.
Изваждане на кърпите от кофата чрез затваряща се клапа.
Характеристики: Мокър и сух, устойчив на разкъсване, с висока абсорбция, премахва замърсявания, прах и власинки, мек, без драскотини, без силикон, устойчив на разтворители
Области на приложение: Фармацевтична промишленост, медицинска техника, храна, гастрономия, почистване на сгради, автомобилна, електрическа и метална промишленост
Използване:
Изсипете приблизително 1,0 л течност или дезинфектант в кофата и я затворете . След кратко време на експозиция влажната кърпа може да се извади за почистване през отвора в кофата.

Ролките за кърпа за почистване се предлагат и поотделно без кофа(артикул 66302).

Цена: 23.07лв. (Цена без ДДС)
27.68 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Продукти подходящи за Кърпи за дезинфекция и почистване в кофа с разтвор

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения