Индустриална ролка PROFI от полипропилен


Код: 88105

Професионална индустриална ролка за почистване на специални повърхности без остатък на власинки

Размер на лист: 29 x 37 см
Материала: Полипропилен
Съдържание: 500 листа в ролка
Тъканта на тази ролка за почистване имат специална структура и са изработени от полипропилен в син цвят. Този материал показва идеални свойства за почистване дори на трудни петна. Кърпите са меки, материалът е абсорбиращ, но все пак стабилен и устойчив на разкъсване в сухо и в мокро състояние.
Полипропиленът е устойчив на разтворители. Това означава, че кърпичките могат да се използват срещу упорити замърсявания дори с използването на разтворители. Разбира се, те могат да се използват заедно с нормални почистващи препарати. При работа те не оставят прашинки и власинки. Това ги прави идеален помощник за всякакви взискателни почистващи работи , но също така идеално подходящ за клиники и лечебни заведения. Разбира се, има широк спектър от приложения в ресторантьорството, например при полиране на чаши. Като ги изперете тези почистващи кърпи могат да се използват и повторно.
Моля, изхвърлете тези кърпи за почистване в зависимост от това колко са мръсни и колко са замърсени. Размер на ролката: 33 х 33 х 32 см
Тегло: 4,3 кг

Цена: 139.64лв. (Цена без ДДС)
167.57 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения