ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПОДОПОЧИСТВАЩИ МАШИНИ


Код: VC230

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Професионален почститващ препарат за машини
Миещо средство, подходящо за почистване и грижа на водоустойчиви повърхности. Отстранява много упорити замърсявания, като образува тънък филм върху повърхността, който улеснява поддръжката и предотвратява образуването на ново замърсяване.Има интихлъзгащ ефект .Особено подходящ е за големи площи в супермаркети, гари, летища, спортни зали, складови и производствени халета. Лесно разпенващ се препарат. Възпрепятства изтриването на гланца от повърхностите.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
В зависимост от степента на замърсяване, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение 1:100 (100 – 150 ml от концентрата на 10 l вода).
Продуктът може да бъде използван почистване с помощта на професионални почистващи машини или автоматични перални.

ЕКОЛОГИЯ
Съдържащите се в препарата субстанции подлежат на пълно биоразграждане. Не съдържа АРЕО, фосфорни вещества и съединения на формалдехида.Производител: Полша

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
S2 – Да се пази далеч от достъп на деца. Продуктът е предназначен само за професионална употреба. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от употреба не по предназначение или при неспазване на указанията. Брошура с характеритиките на почистващия препарат може да се получи при поискване от потребителя, който професионално работи с него.
СРОК НА ГОДНОСТ: 24 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.

СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ
нейонни и анионни ПАВ(повърхностно активни вещества), полиакрилни съединения, аромати, помощни вещества.
РАЗРЕШЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ В ПРЕДПРИЯТИЯ, ПРОИЗВЕЖДАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ИЛИ ПРОДУКТИ ЗА ДЕЦА.

pH:
10,0

Цена: 104.56лв. (Цена без ДДС)
125.47 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения