ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА КОТЛЕН КАМЪК, ТОАЛЕТНИ И БАНИ


Код: VC110

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Антибактериален препарат,подходящ за ежедневна грижа за бани, душ кабини, и санитарни съоръжения. Унищожава всички познати микрооргаизми, разтваря и отстранява всички петна от котлен камък, ръжда, мазнина, както и остатъци от сапун. Използва се при киселиноустойчиви повърхности: теракота, керамика, порцелан, хром, киселиноустойчиви стомана, стъкло и синтетични материи. Придава на измитите повърхности приятно ухание.
НАЧИН НА УПОТРЕБА В зависимост от степента на замърсяване на почистваните повърхости, както и от дебелината на пласта, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение от 1:10 до 1:40 (250÷1000 ml от препарата на 10 l вода). Нанесете върху замърсените повърхности или съоръжения и след няколко минути изплакнете с вода. При упорити петна използвайте концентрата неразреден.

ЕКОЛОГИЯ Съдържащите се в препарата субстанции подлежат на пълно биоразграждане. Не съдържа АРЕО, солна киселина, елементи на формалдехида или консерванти.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
S2 – Да се пази далече от достъп на деца. S24/25 – При миене да се избягва контакт с очите и кожата. ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Използването на домакински ръкавици е препоръчително. Пазете дрехите, за да не ги повредите. Брошура с характеристиките на почистващия препарат може да се получи при поискване от потребителя, който професионално работи с него.
СРОК НА ГОДНОСТ: 24 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.

СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ
нейонни ПАВ(повърхностно активни вещества), лимонена киселина, аромати, оцветители.
РАЗРЕШЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ В ПРЕДПРИЯТИЯ, ПРОИЗВЕЖДАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ.

ЦЕНА ЗА ТУБА 10 Л.- 62.31


Производител: Полша

Цена: 7.04лв. (Цена без ДДС)
8.45 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения