Препарат за подове Nano Perfect


Код: VC248

НАНО ПЕРФЕКТ

Антистатичен почистващ нано препарат за всички повърхности, устойчиви на вода.

Препоръчва се за постоянна грижа за подове
Благодарение на използването на повърхностния протектор и нанотехнологиите Teflon ™ почистените повърхности са защитени от повторно отлагане на замърсявания и много по-лесно се поддържат чисти. Перфектно овлажнява повърхността дори при ниски работни концентрации. Това води до равномерно покритие без следи . Благодарение на полимерите, които съдържа, той оставя блясък на почистваните повърхности.
Както за ръчни почистване, така и за професионални почистващи машини се препоръчва концентратът да се разрежда в концентрация от 0,5 до 1% (50 ÷ 100 ml от средството за 10 литра вода). В случай на силно замърсяване, използвайте по-висока концентрация на разтвора. Почистената повърхност не изисква изплакване или избърсване до сухо.

Teflon ™ е регистрирана търговска марка на The Chemours Company FC, LLC., Използвана от PPUH VOIGT въз основа на лиценз.

Цена: 9.32лв. (Цена без ДДС)
11.18 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения