ПРЕПАРАТ ГЕЛ ЗА ТОАЛЕТНИ И ПИСУАРИ


Код: VC121

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
ПИКАСОФТ ГЕЛ - Антибактериален професионален препарат подходящ за почистване на всички киселиноустойчиви повърхности и съоръжения, като: теракота, умивалници, тоалетни съоръжения и душове. Поради по-високия си вискозитет, действието му е удължено, защото се задържа по-дълго върху вертикални повърхности. Не съдържа солна или фосфорна киселина. Да не се използва върху емайлирани повърхности, както и при други неустойчиви на киселини материали
НАЧИН НА УПОТРЕБА
За почистване на тоалетни чинии и съоръжения, в зависимост от степента на замърсяване, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение от 1:5. При упорити петна използвайте концентрата неразреден.Нанесете върху замърсените повърхности, оставете да подейства за кратко и изплакнете обилно с вода. За ежедневно почистване използвайте 100 – 150 ml концентрата на 10 l вода. Изплаквайте почистените повърхности обилно с вода.


Производител: Полша

Цена: 8.45лв. (Цена без ДДС)
10.14 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения