ПРЕПАРАТ ЗА БАНЯ , ТЕРАКОТ И ФАЯНС


Код: VC100

РАПТОПУР - Универсално почистващо средство. Отстранява ефикасно всякакви замърсявания върху гладки, лакирани и емайлирани повърхности. Използва се за поддържане на фаянс, теракота, прозорци и врати. Особено подходящ е за почистване на вани и умивалници и изобщо за поддържане на влажни помещения. Придава на измитите повърхности фин гланц и свежо ухание.
В зависимост от степента на замърсяване, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение от 1:20 до 1:70 (150 – 500 ml от препарата на 10 l вода), като при упорити замърсявания, напр. петна, да се намери подходящата концентрация. Почистените повърхности се изплакват с вода и, евентуално, се подсушават.

ЕКОЛОГИЯ
Съдържащите се в препарата субстанции подлежат на пълно биоразграждане. Не съдържа АРЕО, фосфорни вещества и съединения на формалдехида или консерванти.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
S2 – Да се пази далеч от достъп на деца. Брошура с характеритиките на почистващия препарат може да се получи при поискване от потребителя, който професионално работи с него. СРОК НА ГОДНОСТ: 24 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.


ЦЕНА ЗА ТУБА 10 Л.- 49.52 ЛВ

Производител: Полша

Цена: 5.44лв. (Цена без ДДС)
6.53 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения