ПРЕПАРАТ ЗА МРАМОР И КАМЪК И МОЗАЙКА


Код: VC225

КАМПУР - Почистващо средство за измиване на водоустойчиви подови настилки. Особено подходящ е за повърхности от интериорен и облицовъчен мрамор, както и с каменно покритие. Може да се използва и за PVC покрития. Не оставя петна или ивици. Придава на измитите повърхности фин гланц.
В зависимост от степента на замърсяване, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение 1:100 до 1:200 (50 – 100 ml от концентрата на 10 l вода). При упорити замърсявания, както и при нанасяне на защитен слой(филм), да се намери подходящата концентрация. Не е необходимо изплакване или допълнително подсушаване. ЕКОЛОГИЯ Съдържащите се в препарата субстанции подлежат на пълно биоразграждане. Не съдържа АРЕО, алдехиди или формалдехиди. СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ S2 – Да се пази далеч от достъп на деца. Р6 – Не смесвайте с други продукти. Брошура с характеритиките на почистващия препарат може да се получи при поискване от потребителя, който професионално работи с него. СРОК НА ГОДНОСТ: : 24 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката. СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ сапуни, нейонни и анионни ПАВ(повърхностно активни вещества), козметични съставки, аромати, кондезиращи субстанции, емулгатор, консерванти. pH: 10,0-10,5 УДОСТОВЕРЕНИЕ PHB: HZ/01661/97 ОПАКОВКИ: бутилка 1 L туба 10 L

ЦЕНА ЗА ТУБА 10 Л.-73.46 ЛВ


Производител: Полша

Цена: 7.94лв. (Цена без ДДС)
9.53 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Продукти подходящи за ПРЕПАРАТ ЗА МРАМОР И КАМЪК И МОЗАЙКА

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения