ОБЕЗМАСЛИТЕЛ - ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗНИНИ


Код: VC243

ГРИЛПОЛ - Много силено почистващо средство за отстраняване на мазни, прегорели замърсявания от всякакви повърхности и съоръжения. Особено се препоръчва за чистене на грилове, фурни, скари и котлони на газови печки. Не наранява емайлираните повърхности.
В зависимост от степента на замърсяване на почистваните повърхости, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение от 1:3 до 1:20 (150 – 1000 ml от прeпарата на 3 l вода). При упорити дългогодишни замърсявания да се използва неразреден. Предварителното накисване на повърхностите или съоръженията помага за по–лесното отстраняване на замърсяването. Почистените места изплакнете обилно с вода. ЕКОЛОГИЯ Съдържащите се в препарата субстанции подлежат на пълно биоразграждане. Не съдържа АРЕО и съединения на формалдехида . СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ R35 – може да причини изгаряния, S2 – да се пази далече от достъп на деца, S26 – при контакт с очите те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ, S37/39 – да се използват гумени ръкавици и защитни очила, S45 – в случаи на злополука, гадене или повръщане да се потърси незабавно медицинска помощ и – ако е възможно– да се покаже етикета. Да не се използва при алуминиеви повърхности. Продуктът е предназначен само за професионална употреба. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от употреба не по предназначение или при неспазване на указанията. Брошура с характеритиките на почистващия препарат може да се получи при поискване от потребителя, който професионално работи с него. СРОК НА ГОДНОСТ: 24 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката. СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ нейонни и анионни ПАВ(повърхностно активни вещества), алкохоли, помощни вещества, натриев бикарбонат. РАЗРЕШЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ В ПРЕДПРИЯТИЯ, ПРОИЗВЕЖДАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, КАКТО И ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОВЪРХНОСТИ, ИМАЩИ КОНТАКТ С ХРАНИ. pH: 14,0 УДОСТОВЕРЕНИЕ PHB: HZ/08144/07/2003 ОПАКОВКИ: бутилка 0,5 L бутилка 1 L бидон 10 L

ЦЕНА ЗА ТУБА 10 Л. - 89.81 лв.


Производител: Полша

Цена: 9.47лв. (Цена без ДДС)
11.36 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Продукти подходящи за ОБЕЗМАСЛИТЕЛ - ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗНИНИ

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения