ПРОФЕСИОНАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ СУПЕР КОНЦЕНТРАТ


Код: VC242

БРУДПУР - Силно химическо вещество за премахване на замърсявания от мазнини. Може да се използва както за почистване в домашни условия, така и в работни помещения. Премахва успешно наслагвания (отлагания) от мазнини и масла (грес). Препоръчва се основно за почистване на машинни части и двигатели, за почистване на работилници, заводски халета , на всякакви подови повърхности устойчиви на основи ,за пране на работни кърпи и просмукани с мръсотия пердета (завеси) и покривала.
В зависимост от степента на замърсяване на повърхностите се препоръчва разреждането на концентрата. Пропорцията на разреждане варира от 1:20 до 1:200 (или от 50 мл до 500 мл концентрат на 10 л вода). Елементите и повърхностите , които са наслоени с много мазнина и грес трябва да се почистват с разтвор в пропорция на разреждане от 1:1 до 1:20 (или от 0,5 мл до 10 л от концентрата на 10 л вода). За пране на дрехи да се използва разтвор от 1:100 до 1:1000 (или от 10 до 100 мл концентрат на 10 л вода).

Подходящ за :
- Премахването на замърсявания от масла и мазнини
- Текущото почистване на пода
- Основно почистване на подове
- почистване стаи и зони
в месопреработвателни предприятия
- Почистване решетки и вентилационни канали
- измиване на врати и заграждения в
хладилници, хладилници и фризери
- Почистване на прозорци дограма от PVC
- Измиване на автомобилни двигатели и части на
машини
- Накисване на силно замърсени завеси
- Измиване на работно облекло
- Измиване на фасадата и стени, настилки
- Почистване павета

ЦЕНА ЗА ТУБА 10 Л.- 65.25 ЛВ.


Производител: Полша

Цена: 7.47лв. (Цена без ДДС)
8.96 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения