Препарат за отпушване, почистване и обезмирисяване на канали


Код: Solo

СОЛО е прахообразен препарат на базата на микроорганизми, ензими и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява мазнини, целулоза, нишесте, повърхностно-активни вещества и други.
СОЛО е предназначен за уловители на мазнини (ресторанти и столове) и отходни места и тръби (ресторанти, столове и санитарни системи).
Препаратът е особено подходящ за хотели, ресторанти, столове на болници, клиники, старчески домове, училища, гимназии, университети, казарми, учреждения.

Мазниноуловителите се поставят в ресторанти и столове с цел задържане на излишъка от мазнини да премине в канализацията. Основните проблеми с тях са: нужда от често изпразване, струващо пари и време; залпово преминаване на мазнини в пречиствателната станция и съответно плащане на глоби; натрупване на миризми. Проблемите със запушването и затлачване на отходни тръби са свързани с натрупването на хранителни отпадъци по стените на тръбите . С времето, органичните отлагания се увеличават и промивката на системата с препарати или под налягане не е достатъчна да отстрани отлаганията. Нещо повече, постоянната употреба на химически препарати може да повреди системата и да доведе до нужда от скъп и труден ремонт. Натрупването на органични отлагания води до формиране на неприятни миризми, които не могат да се отстранят по никакъв начин.

Как действа СОЛО?
СОЛО е на основата на микроорганизми и ензими. Микроорганизмите живеят и се размножават изпол-звайки отпадъците като източник на храна. За целта, те произвеждат ензими, които разрушават слож-ните органични молекули на по-прости, които впоследствие влизат в клетките на микроорганизмите, където и завършва процеса на разграждане. СОЛО включва липази за разграждане на мазнини, протеази за разграждане на протеини (каквито са месото и сиренето), амилази за разграждане на нишесте (основен компонент в картофите, хляба и ориза), целулази за разграждане на целулозните влакна на плодове и зеленчуци.


Предимства на СОЛО:
 Съкращава броя изпразвания на мазниноуловителя, като след няколко месечна третировка отпада напълно нуждата от почистването му
 Премахва миризмите!
 Действително разграждане на мазнините вместо пропускането им в канализацията
 Предпазва от затлачване и „връщане" на канализацията
 Природен продукт без абсолютно никакво съдържание на сода или киселина; безопасен за тръби и мазниноуловители
 Напълно екологично чист продукт, подпомагащ ефективността на цялостната система за обработка на отпадъците

Указания за употреба при мазниноуловители:
Изпразнете уловителя. За начало, добавете 3 (три) пакета направо в уловителя (при обем 1 м3 )
За регулярна поддръжка, дозировката зависи от броя хранения на ден:
До 250 порции/ ден: 1 пакет СОЛО/седмично
250 - 500 порции/ ден: 2 пакета СОЛО/седмично
Над 500 порции/ ден: 3 пакета СОЛО/седмично

Указания за употреба при отходни тръби:
За отпушване и предпазване от запушване или неприятна миризма, добавете по 1 (една) опаковка на всеки 2 (две) денонощия през първата седмица, по 1 (една) опаковка на всеки 4 (четири) денонощия през втората седмица. След този период, добавяйте по 1 (една) опаковка на всяка седмица. Разтворете в леко топла вода за 5-7 мин. (Снимка 1.), оставете да престои 10-15 мин. за активиране на компонентите и излейте направо в мивката, коритото или каналната решетка. Един пакет е достатъчен за 3 (три) канални решетки или мивки.

Опаковка:
Разтворими във вода пакетчета от по 200 гр.
Съхранение и безопасност:
Съхранявайте в студено и сухо помещение. Избягвайте инхалиране. Избягвайте достъп до очите. Не пое-майте през устата. Измивайте ръцете обилно с вода и сапун след работа.


Цена: 18.36лв. (Цена без ДДС)
22.03 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения