Препарат за премахване на запечатки


Код: VC155-10

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Препарат с много добри свойства за основно почистване на водоустойчиви повърхности и подове. Почиства ефективно стари и упорити замърсявания, пасти, остатъци от полимери. В подходяща концентрация може да се използва за постоянна хигиенна поддръжка. Лесно разпенващ се препарат за машинно и ръчно миене. ВНИМАНИЕ: преди употреба – тествайте килимите за устойчивост на цветовете.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПОЛИМЕРНИ СЛОЕВЕ. В зависимост от степента на замърсяване на почистваните повърхостите, както и от дебелината на слоя, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение 1:3 (3,3 l препарат на 10 l вода). Намокрете замърсeните повърхности и оставете препарата да подейства 10-20 минути. За по-добър ефект използвайте четка или почистващ набор. След това отстранете замърсяването и изплакнете с чиста вода. РЪЧНО МИЕНЕ: В зависимост от степента на замърсяване на повърхостите за почистване, както и от дебелината на слоя, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение 1:3 (1 - 3,3 l препарат на 10 l вода). Оставете готовия разтвор да подейства няколко минути върху повърхността и ако е необходимо – използвайте четка. След това измийте и изплакнете пода с чиста вода. За постоянна хигиенна поддръжка използвайте разтвор в съотношение от 1:25 до 1:70 (150-375 ml от концентрата на 10 l вода). МАШИННО МИЕНЕ: В зависимост от степента на замърсяване на повърхостите за почистване, както и от дебелината на слоя, препоръчително е концентратът да се разрежда в съотношение от 1:15 до 1:40 (250÷625 ml препарат на 10 l вода). При упорити замърсявания да се намери подходящата концентрация.
ЕКОЛОГИЯ
Съдържащите се в препарата субстанции подлежат на пълно биоразграждане. Не съдържа APEO, алдехидни съединения и консерванти.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
S2 – Да се пази далеч от достъп на деца.
Р6 – Не смесвайте с други продукти. Продуктът е предназначен само за професионална употреба. Производителят не носи отговорност за щети, причинени при неправилна употреба или при неспазване на указанията. Брошура с характеритиките на почистващия препарат може да се получи при поискване от потребителя, който професионално работи с него.
СРОК НА ГОДНОСТ: 24 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.

СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ
Нейонни и анионни ПАВ(повърхностно активни вещества), алкохоли, помощни вещества, алкали, аромати, оцветители.
РАЗРЕШЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ В ПРЕДПРИЯТИЯ, ПРОИЗВЕЖДАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ.

pH:
10,0

УДОСТОВЕРЕНИЕ PHB: HZ/03793/01/2004

ОПАКОВКИ:
бидон 10 L

Цена: 67.57лв. (Цена без ДДС)
81.08 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения