ПРЕДПАЗНО НАМЕТАЛО ОТ НЕТЪКАН ТЕКСТИЛ


Код: 304208

Посетителските престилки са изработени от бял полипропилен (нетъкан текстил). Имат якичка, която предпазва областта на врата и придават елегантен вид на облеклото . Те са разработени да се слагат върху облеклото с цел защита от внасяне на външно замарсяване в чисти работни среди. Престилките намират приложение също и за предпазване на облеклото от замърсяване, когато се посещават мръсни работни места. Те са достатъчно широки за да покрият всякакво облекло, като в същото време да комфортни за носене. Имат дълги ръкави завършващи с еластичен маншет, който прилепва плътно около китката и предпазва облеклото от замърсяване. Подходящи са за носене както от мъже, така и от жени.
Приложение на посетителските престилки

Посетителските манти се използват в болничните заведения, за да се запази високото ниво на хигиена. Обикновено в болниците има голям приток на посетители желаежи да видят своите близки. За да се ограничи риска от внасянето на външно замърсяване в отделенията посетителите трябва да носят престилки. Тези предпазни средства се използват също и в лаборатории, фармацевтични производства и други сектори, където се налага външни лица да посещават работни помещения с контролирано ниво на чистота. Мантите намират приложение и в хранително-вкусовата индустрия и други сектори, където работните процеси протичат в среда с високо замърсяване. Когато те се посещават от външни лица (клиенти, одитори, качествен контрол или регулаторни органи) престилките служат за защита на облеклото на посетителите от замърсяване.


Код: 304208
Размер: M-XXL
Цвят: бял
цената е за брой

Цена: 4.05лв.
Сега за 1.62лв. (Цена без ДДС)
1.94 (Цена с ДДС)

  Добави в кошницата
Брой:

Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения