За Нас

"КАТРИН МАКС" е фирма създадена през 1998 г. изцяло с български капитал и с дейност, насочена към прилагане на световните технологии и материали, необходими за поддържане на високо ниво на професионална хигиена във всички сфери на обществения живот: хранително-вкусова промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, здравни и образователни заведения, детски градини, университети и училища, административни ,бизнес и производствени сгради ,офиси, спортни зали и съоръжения и др.

Ориентирана към високите изисквания на потребителите за използване на продукти с доказано качество и за комплексност на доставките, днес "КАТРИН МАКС" ООД предлага богат асортимент от артикули за професионална употреба: няколко серии дозатори и диспенсъри за обществена хигиена, безконтактни и с лакетно натискане дозатори за дезинфектант, автоматични сешоари за ръце с фотоклетка, хотелски сешоари за коса и тяло с монтаж на стена , еднократни хартиени кърпи за ръце на листове и на ролки , салфетки за бар и ресторант, , тоалетна хартия на големи , малки ролки и на листове, домакински, кухненски и промишлени ролки с хартия, професионални почистващи препарати,дезинфекциращи препарати за всякакви повърхности, уреди и пособия за почистване на всякакви повърхности , индустриална хартия, пасти, каши и гелове за ръце, ароматизатори и неутрализатори на неприятни миризми, уреди за предпазване и унищожаване на насекоми, гризачи и други вредители , кошчета и контейнери за разделно събиране на отпадъци, пепелници , четки , медицински поривала за кушевтки и държачи, препарати и пособия за автомивки, средства и облекло за еднократна употреба , ръкавици, калцуни , бонета, престилки и много други.

Клиентите ни могат да се възползват от нашата консултация още на етап проектиране на санитарните помещения и обществените сгради, а впоследствие да получат от нас цялостна програма за оптимизиране на хигиенното обслужване. Служителите ни осъществяват доставки на място и безплатен монтаж на санитарно-хигиенното оборудване в Пловдив, София, Варна, Велико Търново, Русе, Габрово, Плевен, Бургас, Пазарджик, Карлово, Смолян, Банско, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Сандански

В шоурумите на фирмата в Пловдив, София, Варна и Велико Търново е изложена пълната гама дозатори и диспенсъри за течен сапун,нагънати хартиени кърпи за ръце, тоалетна хартия, салфетки, покривала за тоалетна чиния, електронни ароматизатори, сешоари за ръце и коса, както и уреди за безконтактна хигиена - с фотоклетка и лакетен бутон, уреди и професионални препарати за почистване, средства за премахване на вредители: насекоми, гризачи и др.

"КАТРИН МАКС" е официален представител за България на:

KATRIN-METSA TISSUE - компания, стояща в челните места в световното производство и преработка на хартия за ръце и хартиени продукти;

LUCART - световен производител на продукти от хартия и хигиенно оборудване

P+L Systems Washroom Pelsis - водещ европейски производител на хигиенно оборудване , уреди и средства за борба с вредители

EKA PLAST - производител на дозатори и диспенсъри за обществена хигиена от пластмаса и стоманa;

VOIGT - производител на препарати за професионално и индустриално почистване;

LINEA - мопове, аксесоари и сервизни колички за професионално почистване.

SIMEX - производство на диспенсъри, дозатори, сешоари, хотелско оборудване

SOFIDEL - PAPERNET - производство на професионални хигиенни продукти

Успехът на "КАТРИН МАКС" се дължи на силата на екипа, който сме изградили през годините.

Наша основна задача е да гарантираме сигурността на нашите потребители и на нашите служители, което постигаме чрез осъществяване на политика на коректност и почтеност в човешките и бизнес отношенията.

Желанието ни е да пазим хората, да пазим и природата, поради което се стремим непрекъснато да развиваме и усъвършенстваме системите и продуктите, които предлагаме на пазара.


Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения