Новини

НОВИ СЕШОАРИ ЗА РЪЦЕ С НИСКА КОНСУМАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯ

2016-11-14
Фирма Катрин Макс ООД е лидер в продажбите на професионални сешоари за ръце с фотоклетка . Ние предлагаме най-новите световни технологии внедрени в нови модели сешоари с ниска консумация на енергия и висока ефективност. Катрин Макс ООД е представител за България на водещи европейски производители и предлага на своите клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз на всички модели сешоари. При покупки на стойност над 200 лв . без ДДС е включен безплатен монтаж и доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.
Всички сешоари са предназначени за тоалетни и бани с висока посещаемост : хотели, молове , казина, бензиностанции, учебни и детски заведения.
На вниманието на клиентите ни представяме модела HP 2014- стенен сешоар – джет с топъл или студен въздух и скорост на сушене 5-8 секунди.Модела е в бяло или инокс. Представяме и испанския модел с код 1060 с вграден Hepa филтър и скорост на въздуха 353 км/час. Моделите с код 1057 и 1058 са с корпус от неръждаема стомана и с изключително ниска консумация на енергия. Модела с код 1048 е произведен в Испания и със своите само 900 W консумирано електричество изсушава ръцете ви за 10 секунди.


KATRIN INCLUSIVE - Нова гама от дозатори и диспенсери от Финландия

2016-03-17

Катрин Макс има удоволствието да Ви представи новата гама от дозатори Katrin, наречена Katrin Inclusive Range. Тази нова гама е проектирана в сътрудничество с експерти от индустрията, както и голям брой клиенти и крайни потребители в цяла Европа, и взема под внимание нуждите на широк набор от потребители, включително деца, възрастни хора и хора с увредено зрение или физически увреждания.

Стилни и функционални

Новате гама Katrin се състои от 10 вида диспенсъри, включващи нови модели за хартиени кърпи и тоалетна хартия , както и дозатори за конвенционални продукти от хартия и сапун. Разширената гама включва контейнери за отпадъци и хигиенни кошчета, както и елегантни дозатори за кърпи за лице. Гамата се предлага в атрактивнен черен и бял дизайн.

Дозаторите Katrin отговарят на високи етични стандарти и отговарят на всички необходими разпоредби на ЕС, обхващащи хигиенни съоръжения в предприятия и публични институции.
Новите продукти помагат да се намали потреблението и разхищението на консуматив.

Дори и най-малките детайли на диапазона Katrin Inclusive са разработени и тествани да осигурят лесно и безопасно използване за всеки. За да сте сигурни, че дозаторите са готови за предизвикателствата на реалния живот, те са преминали през всички тестове, които симулират минимум двадесет години живот. Дозаторите дори бяха тествани за добър външен вид. В сравнение с други производители на пазара, по-голямата част от участниците в запитването (74%) предпочитат дизайна на Katrin Inclusive Range пред останалите продукти на пазара.
Най-новата серия от хотелски сешоари за коса за баня

2015-03-19
Нови продукти от Катрин Макс ООД. Професионални сешоари за коса и тяло от ново поколение. Всички сешоари са предназначени за бани с висока посещаемост : хотели, молове , фитнес и козметични салони , учебни и детски заведения. Катрин Макс ООД предлага богата гама от сешоари с различен дизайн , цвят и мощност. Сешоарите са изработени от негорима ABS пластмаса в различни цветове. Всички сешоари имат гаранционен срок от 2 до 5 години. За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт: www.katrin-max.com. При покупки на стойност над 200 лв . без ДДС е включен безплатна доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.Предлагаме на всички наши клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.
Освен автоматични сешоари за ръце, коса и тяло предлагаме и професионални дозатори ( диспенсъри ) за течен сапун , кърпи и хартия за ръце, ароматизатори и тоалетна хартия , санитарно и медицинско оборудване. Индустриална и домакинска хартия , каша и гелове за ръце. Работно облекло за еднократна употреба : бонета, калцуни, ръкавели, ръкавици от винил, латекс и нитрил, престилки , шапки, хотелски чехли и др.
Всички артикули са произведени от водещи европейски компании и имат съответните сертификати за произход и качество.

Направете правилния избор!2014-12-02


Уреди против насекоми и гризачи

2014-12-02
Катрин Макс предлага уреди от последно поколение , работещи на принципа на излъчване на радиовълни за прогонване на всички видове гризачи : мишки , плъхове , прилепи , гризачи , съсели, къртици и др . Действието им е надеждно и ефективно .
Фирма “Катрин Макс” ООД предлага на българския пазар препарати и уреди за професионално унищожаване на мухи , комари , оси , пчели , стършели и всякакви летящи насекоми във всякакви обекти – жилища , офиси и заведения с обществено предназначение , като : ресторанти , барове , заведения , болници , поликлиники , автогари , гари , пазари , магазини за хранителни стоки , складове и др
Препарат за унищожаване на насекоми ,произведен от извлик от тропическо дърво , който е абсолютно безвреден . Инсектицидни лампи от ново поколение произведени във Великобритания , унищожаващи летящите насекоми с лекота.

Фирмата предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив , София , Варна , Бургас , Велико Търново , Пазрджик , Пещера , Русе , Плевен , Смолян , Кърджали , Хасково , Димитровград , Казанлък , Свиленград , Асеновград


Медицински покривала и стойки , еднократни чаршафи за кушетки,

2014-02-20
Катрин Макс ООД е изключителен представител на водещи в бранша производители от Италия, Германия, Англия на хигиенно оборудване и консумативи за болници, клиники, медицински, стоматологични кабинети и салони за красота. Фирмата извършва доставки в цялата страна на медицински покривала и стойки за тях , еднократни чаршафи за кушетки, дозатори за дезинфектант за ръце и различни по вид дезинфектанти, еднократни хартиени кърпи за ръце на листи и на ролки, работно облекло за еднократна употреба , сешоари за ръце, диспенсъри за тоалетна хартия , дозатори за течен сапун , ароматизатори и устройства за тях.

При покупки на стойност над 100 лв . без ДДС е включенa безплатнa доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово
За по-подробна информация и цени може да посетите двата ни фирмени сайта: www.katrin-max.com и www.katrinmax.com


2014-02-20


Хигиенно оборудване и консумативи за тоалетни в детски градини и училища: диспенсъри, дозатори , сешоари за ръце

2014-02-20
Катрин Макс ООД - безплатна доставка на кърпи и хартия за ръце, тоалетна хартия на малки и джъмбо ролки, на пакети, дозатори за течен сапун и антибактериален гел , диспенсъри за сгънати хартиени кърпи и салфетки , сешоари за ръце, течен сапун, почистващи препарати и пособия и всичко за хигиената в учебни заведения, училища, детски градини, занимални, детски кухни и др.
ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ - за основно почистване и поддържане на:
• Подове - теракота, гранитогрес - матирани и гланцирани, каменни - естествени и изкуствени, линoлеум, изкуствени настилки, естествен и изкуствен паркет ,ламинат и др.;
• Бани и WC - фаянс, санитария, душ кабини, огледала, вани, инокс и стъкло и др.;
• Стъклени и гланцови повърхности - огледала, инокс, стъклени витрини и др.;
Лични предпазни облекла и средства за еднократна употреба за хранителни фирми, кухни, производства, медицински, стоматологични и спа центрове – еднократни престилки от полиетилен, калцуни, терлици, шапка - боне, висока и ниска шапка за готвач, ръкавели , ръкавици винил,ръкавици латекс, ръкавици нитрил, еднократни чехли и шапки за баня, предпазни маски за лице и др.

Безплатна доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Карлово, Пазарджик, Смолян, Велинград, Банско.
Предлагаме добри отстъпки за учебни заведения, детски градини и училища!
Доверете се на професионализма на колегите в цялата страна!


2014-02-20


Индустриална хартия на ролки и стойки и държачи, каша и паста за ръце

2014-02-20
Катрин Макс предлага на своите клиенти голям избор от индустриални хартиени ролки и стойки и държачи за тях. Ролките са предназначени за премахване на всякакви замърсявания в индустрията, хранителни производства, автомобилостроенето, почистването и измиването на автомобили.Продуктите намират добро приложение в автосервизи, бензиностанции, автомивки, производства, хранителна индустрия и др.
Също така фирмата предлага дозатори и професионални каши и гелове и кремове за силно замърсени ръце и за ежедневно миене. Извършваме безплатна доставка в градовете : София, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Сандански, Благоевград, Пазарджик, Карлово

Фирма Катрин е световнопризнат производител на хартия и препарати за почистване на повърхности и ръце.Доверете се на професионализма


Професионални уреди за почистване, мопове, колички, дръжки

2013-11-12
Фирма „Катрин Макс” ООД продава санитарно-хигиенно оборудване и консумативи с високо качество, почистващи препарати и професионални почистващи уреди.
Приемаме поръчки по телефон, факс, мейл или на сайта ни. Извършваме доставки в цялата страна със собствен транспорт или куриер.
Предлагаме няколко вида почистващи уреди за под и стъкла. Професионални почистващи уреди за под – мопове, мопове за професионално почистване, възлов моп, моп за сухо почистване микрофаза, шнуров моп, моп за почистване микрофаза + твърди нишки, възлов моп акрил. Професионални уреди за почистване на стъкла – микрофибърен моп за почистване на стъкла, телескопична алуминиева дръжка, алуминиева дръжка телескоп, алуминиева дръжка за мопове. Камериерски колички – мултифункционална камериерска количка с две ведра стелажи и преса, камериерска количка с едно ведро и преса. Знак табела „Мокър под”. Кърпи за сухо и мокро почистване, микрофибърни кърпи, евтини микрофибърни кърпи. Професионална гюдерия за почистване на автомобили. Уред за избутване на вода.

При покупки на стойност над 100 лв . без ДДС е включенa безплатнa доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.


КОШЧЕТА, ЧЕТКИ, ПЕПЕЛНИЦИ, КОНТЕЙНЕРИ ЗА БОКЛУК, КОШОВЕ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ, ЧУВАЛИ ЗА БОКЛУК, КОШОВЕ ЗА ХАРТИЯ ЗА РЪЦЕ, САКОДЪРЖАТЕЛИ

2013-11-12

„Катрин Макс” ООД предлага санитарно-хигиенно оборудване и консумативи с високо качество. Може да поръчате по телефон, факс, мейл или на сайта ни. Доставките се извършват бързо и качествено, съобразени с графика на фирмата ни.
Предлагаме кошчета за боклук – кош 5л, 9л, 12л , кошчета инокс с педал, кош метална мрежа, кош неръждаема стомана, кош нечуплива пласмаса в цвят бял и сребрист, кош за отпадъци push 22л и 40л; кошове за разделно събиране на боклук, индустриални кошове и контейнери 120 литра, 240 литра. 660 литра, кошове за хартия за ръце от пластмаса и метал , сакодържатели, пепелници, кош-пепелник,. четки за тоалетна – инокс, неръждаема стомана, четки за тоалетна кръгли, четки за тоалетна квадратни, четки за тоалетна за монтаж на стена ; чували за смет, торби за смет, торби за боклук, чували за боклук, ароматизирани торби за смет, ароматизирани чували за боклук,

При покупки на стойност над 100 лв . без ДДС е включенa безплатнa доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.Катрин Макс - професионалистът в ароматизирането на магазини, офиси, заведения и хотели

2010-10-28
Ние предлагаме консултация от специалисти, голям избор от системи за ароматизация и над 50 вида аромати.Продуктите на Катрин Макс са произведени от водещи Европейски фирми с дългогодишен опит и история в Арома-маркетинга, Ароматерапията и Аромакологията.
Арома-маркетингът представлява комплекс от дейности, които използват възможностите и влиянието на миризмите в поведението на човека като стимулират неговите покупателни потребности.
Ароматизират се различни помещения със специално подбрани миризми: търговските с цел увеличаване на продажбите, офисните – с цел повишаване работоспособността, обществените – за снижаване на агресията.

Обонянието е първия дистантен рецептор при живите организми, който се е запазил от древността. Чрез обонянието човека възприема огромно количество информация като голяма част от нея прониква в подсъзнанието. Кортикалния център на обонятелния анализатор при човека се намира в най-стария дял на главния мозък – обонятелния мозък. Редом с него се намира и лимбичната система, отговаряща за нашите емоции.
Ето защо, всички миризми са емоционално украсени – те са приятни или неприятни, „безразлични” миризми не съществуват. Ароматите имат способността да предизвикват мигновена емоционална реакция и оказват върху човешкия организъм непосредствено психологическо и физиологично въздействие
Информацията, възприета с органите на обоняние, оказва най-бързо и непосредствено влияние при вземането на решения, в сравнение с останалите органи на възприятие..
Съвременните хора все повече помнят миризми, които асоциират с определени марки. Ако една компания успее да свърже душевното състояние на своите потребители с някой аромат, може да пренесе чувството на щастие и върху стоката.
Ако сте Рекламна агенция – използвайте аромат на цветя, който ще направи вашите потенциални клиенти сговорчиви и податливи на вашите внушения.
Ако сте фирма, предлагаща масови продукти (например екскурзии), можете да са доверите на аромат на морски бриз, с който да „атакувате” аудиторията. Ако пък предлагате мебели – ароматизирайте вашите рекламни материали с дъх на кедър. Рекламирате ли ново заведение – доверете се на аромата на кафе.
Ако сте фирма, предлагаща продукти, свързани с емоцията, трябва да се насочите към ароматите, които предизвикват усещане за щастие и по този начин да прехвърлите това чувство върху вашите продукти. В помощ могат да ви бъдат ароматите на трева, екзотични растения и плодове. Държите ли да предизвикате вашите клиенти към импулсивни покупки, използвайте аромат на грейпфрут.Ако сте фирма, предлагаща специализирани продукти за бебета, можете съвсем спокойно да се доверите на на сладката миризма на бебе. Ароматът на лавандула ще накара вашите клиенти да се отпуснат и да ви се доверят и по-дълго да разглеждат вашата брошура.
Следвайте най-съвременното течение в сферата на рекламата - ароматната реклама и създайте едно цялостно решение, което ще омая вашите клиенти.Доверете се на нашите сътрудници и резултаите нямя да закъснеят.


Доставки

2000-00-00
УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕI. ОБЩИ УСЛОВИЯ1. Посочените условия са валидни за всички извършени от нас доставки на територията на Република БЪЛГАРИЯ.

2. Устни или писмени споразумения с нашите търговски представители, които са в разрез с по-долу посочените условия за продажба, доставка и плащане, не ни обвързват със задължения към купувача.II. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА1. Извършване на доставка в градовете с представителства на фирмата (гр. Пловдив, гр. Варна, гр. В.Търново, гр. София, гр. Бургас)

         - доставките се извършват до 48 часа от приемане на писмена /на електронна поща или факс/ или устна заявка

         - безплатна доставка при заявка на стойност от 50,00 лв. без ДДС

         - платима доставка при заявка на стойност под 50,00 лв. без ДДС, като стойността на доставката е в размер на 4,90 лв. без ДДС.

2. Извършване на доставка в градове без представителства на фирмата:

         - доставките се извършват до 10 работни дни от приемане на писмена /на електронна поща или факс/ или устна заявка

         - безплатна доставка при заявка на стойност от 500,00 лв. без ДДС, съобразена с графика и транспортните маршрути на ДОСТАВЧИКА

         - платима доставка при заявка на стойност под 500,00 лв. без ДДС, като стойността на доставката е съобразена с ценовата листа на логистичната фирма извършваща транспорта и удобрена писмено или устно от КЛИЕНТА

3.Извършване на доставка за поръчки  на стойност под 50 лв.без ДДС за градовете с офиси на Катрин Макс ООД  или под 500 лв. за населени места без представителства на Катрин Макс ООД:

Поръчаните продукти ще бъдат доставяни до офис на фирма Еконт или на посочен от вас адрес. При покупка заплащате цената на продуктите и цената за доставка. Нашите клиенти ползват 20% отстъпка от цената за доставка. Поръчки след 15:00 се обработват на следващия ден. Поръчки от събота и неделя се обработват в понеделник. Възможно е да има забавяне в зависимост от населеното място и според графика на Еконт. Национални празници също е възможно да забавят доставки

 

4. Срок на доставка:

- за продукти налични на склад: съгласно упоменатите по-горе срокове или съгласно предварително уговорени такива.

- за продукти неналични на склад към момента на заявка: съгласно предварително договорен срок на доставка.

5. Доставки с бърз и експресен транспорт са за сметка на Купувача. Получателят поема риска от евентуална злополука при транспортирането на пратката.

6. Доставките се транспортират от ДОСТАВЧИКА със собствени транспортни средства или с логистични фирми, с които ДОСТАВЧИКА има сключен договор.

7. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност и не поема риск за доставки, които Купувача транспортира по свое желание и за своя сметка.

8. Документите, съпътстващи доставката са данъчна фактура, приемо- предавателен протокол, информационни листи и други документи съгласно изискванията на Купувача.III. УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕВсички директни продажби се сключват при следните стандартни условия на плащане:

1. Плащане в брой на пълната фактурна стойност при доставка на място ( наложен платеж ).

2. Плащане в брой на пълната фактурна стойност в офис или склад на ДОСТАВЧИКА при получаване на продуктите.

3. Плащане на пълната фактурна стойност по банков път при заявка за доставка.

     Банкови сметки на ДОСТАВЧИКА:   УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

                                                                  BIC код: UNCRBGSF

                                                                   IBAN: BG42UNCR70001519386556

 4. Плащане на пълната фактурна стойност по банков след направена доставка и с ползване на отложено плащане и/или отстъпки от базови цени се извършва след подписване на „Договор за доставка”. Плащанията се извършват по горепосочената банкова сметка.IV. РЕКЛАМАЦИИ ПО КОЛИЧЕСТВО И КАЧЕСТВО1. Рекламации за количество могат да се правят само в момента на подписване на документа, който придружава всяка доставка.

2. Обосновани рекламации по качеството се предявяват на доставчика в писмена форма в рамките на три дни от получаването на доставката. След изтичане на срока считаме доставката за одобрена.

3. доставчикЪТ не приема рекламации, дължащи се на неправилна употреба или злоумишлени действия от страна на КУПУВАЧА.

4. Други права, особено такива за компенсация на разходи за непосредствени или посредствени щети, не се полагат на Купувача.

5. доставчикЪТ се задължава да разреши възникналия проблем при пряко договаряне с КУПУВАЧА.V. ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА1. доставчикЪТ не носи отговорност за неизпълнение на приети заявки за доставки, причинено от настъпване на форсмажорни обстоятелства, за срока на действие на същите.

2. При прекратяване или забавяне на доставките, от страна на нашите доставчици – производители поради нарушения в производствената или логистична им дейности ДОСТАВЧИКЪТ информира КУПУВАЧА своевременно.VI. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ1. Приемането на данъчните фактурите за осъществените доставки без възражения се счита за приемане на горепосочените условия.

2. Всички допълнителни споразумения се сключват в писмена форма.

3. ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото на промени в условията на продажба, доставка и плащане.

4. Валидност на условията: от 01.09.2010 г.Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения