Новини

Гумени подложки и кубчета за писоари, ароматизатори за тоалетна

2024-04-02
Влезте в света на освежаващите аромати с иновативните продукти на Катрин Макс за обществени тоалетни! Нашите ароматизирани гумени подложки и кубчета за писоари, ароматизатори за тоалетна чиния и ароматизатори за въздух са идеалният начин да поддържате вашата баня свежа и приятно ароматизирана. Подходящи са за санитарни помещения в хотели, търговски сгради и молове, фитнес и спа центрове, клиники, заведения и ресторанти, а също така и за банята във Вашето жилище.
Насладете се на дълготрайна свежест и приятен аромат с нашите продукти, които не само изглеждат стилно, но и осигуряват ефикасно почистване и освежаване на всяко тоалетно пространство.
Подчертайте вниманието към детайлите и грижата за хигиената на вашето ежедневие с нашите ароматизатори за тоалетна! Продуктите се предлагат в няколко аромата и ярки цветове и са 100% биоразградими и безопасни за околната среда. Не пропускайте възможността да преобразите вашата баня в оазис на свежест и комфорт с нашите качествени продукти. Пазарувайте сега и се насладете на неповторимо преживяване за сетивата с нашите ароматизирани продукти за тоалетната!

За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт :
www.katrin-max.com ; www.katrinmax.com ; www.hartia.net
както и да се свържете с нас на тел: 070019901
e – mail: office@katrin-max.com

Времето е ценно за това ние правим всичко възможно да изпълним Вашите поръчки за най-кратък период от време. Предлагаме безплатна доставка за градовете: Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Карлово, Асеновград, Пазарджик, Пещера, Смолян, Велинград, Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Хасково, Димитровград, Кърджали, Свиленград.Доставки

2024-01-16
УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕI. ОБЩИ УСЛОВИЯ1. Посочените условия са валидни за всички извършени от нас доставки на територията на Република БЪЛГАРИЯ.

2. Устни или писмени споразумения с нашите търговски представители, които са в разрез с по-долу посочените условия за продажба, доставка и плащане, не ни обвързват със задължения към купувача.II. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА1. Извършване на доставка в градовете с представителства на фирмата (гр. Пловдив, гр. Варна, гр. В.Търново, гр. София, гр. Бургас)

         - доставките се извършват до 48 часа от приемане на писмена /на електронна поща или факс/ или устна заявка

         - безплатна доставка при заявка на стойност от 80,00 лв. без ДДС

         - платима доставка при заявка на стойност под 80,00 лв. без ДДС, като стойността на доставката е в размер на 6,90 лв. без ДДС.

2. Извършване на доставка в градове без представителства на фирмата:

         - доставките се извършват до 10 работни дни от приемане на писмена /на електронна поща или факс/ или устна заявка

         - безплатна доставка при заявка на стойност от 500,00 лв. без ДДС, съобразена с графика и транспортните маршрути на ДОСТАВЧИКА

         - платима доставка при заявка на стойност под 500,00 лв. без ДДС, като стойността на доставката е съобразена с ценовата листа на логистичната фирма извършваща транспорта и удобрена писмено или устно от КЛИЕНТА

3.Извършване на доставка за поръчки  на стойност под 50 лв.без ДДС за градовете с офиси на Катрин Макс ООД  или под 500 лв. за населени места без представителства на Катрин Макс ООД:

Поръчаните продукти ще бъдат доставяни до офис на фирма Еконт или на посочен от вас адрес. При покупка заплащате цената на продуктите и цената за доставка. Нашите клиенти ползват 25% отстъпка от цената за доставка. Поръчки след 15:00 се обработват на следващия ден. Поръчки от събота и неделя се обработват в понеделник. Възможно е да има забавяне в зависимост от населеното място и според графика на Еконт. Национални празници също е възможно да забавят доставки

 

4. Срок на доставка:

- за продукти налични на склад: съгласно упоменатите по-горе срокове или съгласно предварително уговорени такива.

- за продукти неналични на склад към момента на заявка: съгласно предварително договорен срок на доставка.

5. Доставки с бърз и експресен транспорт са за сметка на Купувача. Получателят поема риска от евентуална злополука при транспортирането на пратката.

6. Доставките се транспортират от ДОСТАВЧИКА със собствени транспортни средства или с логистични фирми, с които ДОСТАВЧИКА има сключен договор.

7. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност и не поема риск за доставки, които Купувача транспортира по свое желание и за своя сметка.

8. Документите, съпътстващи доставката са данъчна фактура, приемо- предавателен протокол, информационни листи и други документи съгласно изискванията на Купувача.III. УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕВсички директни продажби се сключват при следните стандартни условия на плащане:

1. Плащане в брой на пълната фактурна стойност при доставка на място ( наложен платеж ).

2. Плащане в брой на пълната фактурна стойност в офис или склад на ДОСТАВЧИКА при получаване на продуктите.

3. Плащане на пълната фактурна стойност по банков път при заявка за доставка.

     Банкови сметки на ДОСТАВЧИКА:   УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

                                                                  BIC код: UNCRBGSF

                                                                   IBAN: BG42UNCR70001519386556

 4. Плащане на пълната фактурна стойност по банков след направена доставка и с ползване на отложено плащане и/или отстъпки от базови цени се извършва след подписване на „Договор за доставка”. Плащанията се извършват по горепосочената банкова сметка.IV. РЕКЛАМАЦИИ ПО КОЛИЧЕСТВО И КАЧЕСТВО1. Рекламации за количество могат да се правят само в момента на подписване на документа, който придружава всяка доставка.

2. Обосновани рекламации по качеството се предявяват на доставчика в писмена форма в рамките на три дни от получаването на доставката. След изтичане на срока считаме доставката за одобрена.

3. доставчикЪТ не приема рекламации, дължащи се на неправилна употреба или злоумишлени действия от страна на КУПУВАЧА.

4. Други права, особено такива за компенсация на разходи за непосредствени или посредствени щети, не се полагат на Купувача.

5. доставчикЪТ се задължава да разреши възникналия проблем при пряко договаряне с КУПУВАЧА.V. ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА1. доставчикЪТ не носи отговорност за неизпълнение на приети заявки за доставки, причинено от настъпване на форсмажорни обстоятелства, за срока на действие на същите.

2. При прекратяване или забавяне на доставките, от страна на нашите доставчици – производители поради нарушения в производствената или логистична им дейности ДОСТАВЧИКЪТ информира КУПУВАЧА своевременно.VI. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ1. Приемането на данъчните фактурите за осъществените доставки без възражения се счита за приемане на горепосочените условия.

2. Всички допълнителни споразумения се сключват в писмена форма.

3. ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото на промени в условията на продажба, доставка и плащане.

4. Валидност на условията: от 01.09.2010 г.Препарати за професионална борба с летящи насекоми - мухи , комари , оси , пчели , стършели . Устройства против гризачи , мишки , плъхове , змии.

2023-10-21
Фирма “Катрин Макс” ООД предлага на българския пазар препарати и уреди за професионално унищожаване на мухи , комари , оси , пчели , стършели и всякакви летящи насекоми във всякакви обекти – жилища , офиси и заведения с обществено предназначение , като : ресторанти , барове , заведения , болници , поликлиники , автогари , гари , пазари , магазини за хранителни стоки , складове и др . Унищожаването на насекомите се извършва с препарати произведени от извлек от тропическо дърво , който е абсолютно безвреден за хора и домашни любимци . Също така предлагаме и уреди от последно поколение , работещи на принципа на излъчване на радиовълни за прогонване на всички видове гризачи : мишки , плъхове , прилепи , гризачи , съсели , змии и др . Действието им е надеждно и ефективно .

Фирмата предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив , София , Варна , Бургас , Велико Търново , Пазрджик , Пещера , Русе , Плевен , Смолян , Кърджали , Хасково , Димитровград , Казанлък , Свиленград , Асеновград .

За по-подробна информация и цени може да посетите фирмените ни сайтове :
www.katrinmax.com ; www.katrin-max.com ; www.hartia.net
,както и да се свържете с нас на тел: 070019901 или на
e – mail: office@katrin-max.com


Нови модели кошчета за разделно събиране на отпадъци

2023-10-04
Кошчета , четки , пепелници , контейнери за боклук , кошове за разделно сметосъбиране , сакодържатели , кошчета за хартия , чували и торби за смет
„Катрин Макс” ООД предлага голямо разнообразие от кошове и контейнери за отпадъци. Кошчета за баня и тоалетна - 5 , 9 , 12 и 30 литра , кошчета инокс с педал , офис кошове метална мрежа , противопожарни кошчета за хотелски стаи, кошове неръждаема стомана и ABS нечуплива пласмаса в цвят бял, сребрист и черен , кош за отпадъци тип Push , кошове за разделно сметосъбиране , индустриални кошове и контейнери 120 , 240 , 660 и 1100 литра , контейнер тип “ Бобър“ , кошове за хартия за ръце от пластмаса и метал , сакодържатели , пепелници , кош-пепелник ,. четки за тоалетна – инокс , кръгли , квадратни , четки за тоалетна с монтаж на стена , чували за смет , ароматизирани торби за смет , торби за смет за медицински отпадъци .
Предлагаме безплатна доставка за градовете: Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Карлово, Асеновград, Пазарджик, Пещера, Смолян, Велинград, Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Хасково, Димитровград, Кърджали, Свиленград.Нови модели на сешоари за ръце с Hepa филтър и ниска консумация на енергия

2023-01-10
Професионални сешоари за ръце и коса от ново поколение с ниска консумация на енергия

Нови продукти от Катрин Макс ООД. Професионални сешоари за ръце, коса и тяло от ново поколение със студен или топъл въздух и Hepa филтър. Всички сешоари са предназначени за тоалетни и бани с висока посещаемост : хотели, молове , казина, бензиностанции, фитнеси, училища, детски градини, спа центрове
Катрин Макс ООД предлага богата гама от сешоари за ръце и коса с различен дизайн , цвят и мощност. Сешоарите са изработени както от нечуплива, негорима ABS пластмаса, така и от неръждаема стомана и метал в различни цветове. Предлагаме модели с антибактериални филтри . Всички сешоари имат гаранционен срок от 2 до 5 години.
При покупки на стойност над 200 лв . без ДДС е включен безплатен монтаж и доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.Предлагаме на всички наши клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.

Направете правилния избор!


2021-07-06


Катрин Макс ООД - професионалист в ароматизирането на магазини, офиси, заведения, хотели, помещения

2021-07-06
Предлагаме консултация от специалисти, които успешно могат да Ви насочат към уред и аромат необходими за Вашите нужди. Предоставяме на пазара голям избор от системи за ароматизация и над 100 вида аромати.Продуктите на нашата фирма са произведени от водещи Европейски фирми с дългогодишен опит и история в Арома-маркетинга, Ароматерапията и Аромакологията.
Можем успешно да Ви консултираме относно комплекс от дейности, които използват възможностите и влиянието на миризмите в поведението на човека като стимулират неговите покупателни потребности.
Ароматизират се различни помещения със специално подбрани миризми: търговските с цел увеличаване на продажбите, офисните – с цел повишаване работоспособността, обществените – за снижаване на агресията.

Чрез обонянието човека възприема огромно количество информация като голяма част от нея прониква в подсъзнанието. Ето защо, всички миризми са емоционално украсени – те са приятни или неприятни, „безразлични” миризми не съществуват. Ароматите имат способността да предизвикват мигновена емоционална реакция и оказват върху човешкия организъм непосредствено психологическо и физиологично въздействие .
Информацията, възприета с органите на обоняние, оказва най-бързо и непосредствено влияние при вземането на решения, в сравнение с останалите органи на възприятие..
Съвременните хора все повече помнят миризми, които асоциират с определени марки. Ако една компания успее да свърже душевното състояние на своите потребители с някой аромат, може да пренесе чувството на щастие и върху стоката.
Ако сте Рекламна агенция – използвайте аромат на цветя, който ще направи вашите потенциални клиенти сговорчиви и податливи на вашите внушения.
Ако сте фирма, предлагаща масови продукти (например екскурзии), можете да са доверите на аромат на морски бриз, с който да „атакувате” аудиторията. Ако пък предлагате мебели – ароматизирайте вашите рекламни материали с дъх на кедър. Рекламирате ли ново заведение – доверете се на аромата на кафе.
Ако сте фирма, предлагаща продукти, свързани с емоцията, трябва да се насочите към ароматите, които предизвикват усещане за щастие и по този начин да прехвърлите това чувство върху вашите продукти. В помощ могат да ви бъдат ароматите на трева, екзотични растения и плодове. Държите ли да предизвикате вашите клиенти към импулсивни покупки, използвайте аромат на грейпфрут.Ако сте фирма, предлагаща специализирани продукти за бебета, можете съвсем спокойно да се доверите на на сладката миризма на бебе. Ароматът на лавандула ще накара вашите клиенти да се отпуснат и да ви се доверят и по-дълго да разглеждат вашата брошура.
Следвайте най-съвременното течение в сферата на рекламата - ароматната реклама и създайте едно цялостно решение, което ще омая вашите клиенти.Доверете се на нашите сътрудници и резултаите нямя да закъснеят. Ще осигурите комфорт не само за Вашите клиенти/служители, но и на самите Вас!


Биоензимни препарати за септични ями и канали

2021-06-23
Катрин Макс ООД предлага на български пазар висококачествени препарати от микроорганизми , ензими и хранителни компоненти, който разграждат и усвояват отлагания от мазнини , нишесте , тоалетна хартия , перилни препарати и други , както и органични отпадъци от тоалетни . Предназначен е специално за септични ями , канализация в дома , ресторанти , столове и санитарни системи .
Възстановява нормалната работа на септичната яма
Намалява пяната на повърността с над 75% и утайката на дъното с над 50%
Увеличава полезният обем на ямата постепенно до отстраняване нуждата изпразване на ямата! Ефективно разграждане на тоалетната хартия в ямата : над 15% от тоалетната хартия се разгражда за само 48 часа . Природен продукт без абсолютно никакво съдържание на сода или киселина , напълно екологично чист продукт .
За по-подробна информация и цени може да се свържете с нас на тел.070019901 или
e – mail: office@katrin-max.com


Беззконтактни станции и дозатори за дезинфекция на ръце

2020-11-19
Фирма Катрин Макс ООД е лидер в продажбите на санитарно - хигиенно оборудване, консумативи, препарати за почистване и поддръжка на хотели, ресторанти, магазини, болници, търговски и офис сгради и производства.
Бихме искали да представим на Вашето внимание широка гама от дезинфектанти за ръце, повърхности и дозатори за тях. Дезинфекциращите, почистващите, и миещи продукти и спрейове за въздух предлагани от нас на Българския пазар ще ви помогнат в борбата с бактериите, вирусите и гъбичките, за една по- здравословна и чиста среда на живот. Също така осигуряват надеждна дезинфекция и висококачествено почистване. Те намират широко приложение в множество сфери и обществени обекти като: болнични и здравни заведения, медицински и стоматологични центрове и кабинети, детски градини, училища, обществен транспорт, хотели, ресторанти, заведения за обществено хранене, спа и фитнес центрове, козметични и фризьорски салони, предприятия за производство и търговия с храни и други. Предлагаме дозатори за дезинфектант с лакетен бутон , както и автоматични безконтактни дозатори с фотоклетка , както и подвижни мобилни стойки за тях. Предлагаме и дезинфекциращи станции за силно натоварени помещения с висок трафик. Различните модели са изработени от неръждаема стомана, алуминий, пластмаса!

Времето е ценно за това ние правим всичко възможно да изпълним Вашите поръчки за най-кратък период от време. Предлагаме безплатна доставка за градовете: Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Карлово, Асеновград, Пазарджик, Пещера, Смолян, Велинград, Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Хасково, Димитровград, Кърджали, Свиленград.
Фирмата работи с големи търговски вериги, предприятия, производства, хотели, ресторанти, барове, също така и с търговия на едро и клиенти на дребно. Разполагаме с голяма складова наличност, с цел улеснение и бърза доставка на заявените от Вас количества.

За по-подробна информация и цени, както и за поръчки може да посетите фирмените ни сайтове :
www.hartia.net , www.katrinmax.com, www.katrin-max.com , както и да се свържете с нас на националния телефон за поръчки : 070019901 или на
e – mail: office@katrin-max.com


Хигиенно оборудване и консумативи за санитарни помещения в детски градини и училища: диспенсъри, дозатори за дезинфектант, сешоари за ръце

2020-09-28
Катрин Макс ООД - безплатна доставка на кърпи и хартия за ръце, тоалетна хартия на малки и джъмбо ролки, на пакети, дозатори за течен сапун, дезинфектант и антибактериален гел , диспенсъри за сгънати хартиени кърпи и салфетки , сешоари за ръце, течен сапун, почистващи препарати и пособия и всичко за хигиената в учебни заведения, училища, детски градини, занимални, детски кухни и др.
ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ - за основно почистване и поддържане на:
• Подове - теракота, гранитогрес - матирани и гланцирани, каменни - естествени и изкуствени, линoлеум, изкуствени настилки, естествен и изкуствен паркет ,ламинат и др.;
• Бани и WC - фаянс, санитария, душ кабини, огледала, вани, инокс и стъкло и др.;
• Стъклени и гланцови повърхности - огледала, инокс, стъклени витрини и др.;
Лични предпазни облекла и средства за еднократна употреба за хранителни фирми, кухни, производства, медицински, стоматологични и спа центрове – еднократни престилки от полиетилен, калцуни, терлици, шапка - боне, висока и ниска шапка за готвач, ръкавели , ръкавици винил,ръкавици латекс, ръкавици нитрил, еднократни чехли и шапки за баня, предпазни маски за лице и др.

Предлагаме безплатна доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Карлово, Пазарджик, Смолян, Велинград, Банско, Кърджали, Димитровград, Хасково.
Предлагаме добри отстъпки за учебни заведения, детски градини и училища!
За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт :
www.katrin-max.com ; www.katrinmax.com
както и да се свържете с нас на тел: 070019901
e-mail: office@katrin-max.com2020-07-20


Препарати за почистване и измиване на автомобили в автомивки и сервизи

2020-01-27
Катрин Макс ООД предлага на българския пазар професионални препарати за почистване и измиване на леки и товарни автомобили , както и селскостопански машини. Обезмаслители , покривала за автомобилни седалки , професионални гюдерии и кърпи за почистване , хартия за стъкла , мляко за автомобилни табла , ароматизатори в спрей помпа , препарати за камиони и селскостопански машини . Произведени от европейския лидер - Белгийската фирма Кенотек , препаратите за безконтактно измиване , за почистване на тапицерии , джанти , табла са най-добрите и качествени на българския пазар . Ние като официален вносител гарантираме за високо качество и професионализъм . Съчетание на голяма концентрация , отлични миещи свойства и предпазващи качества на достъпни цени !
Фирмата предлага безплатна доставка до Вашата автомивка или обект в Пловдив , София , Варна , Бургас , Велико Търново , Пазрджик , Пещера , Русе , Плевен , Смолян , Кърджали , Хасково , Димитровград , Казанлък , Свиленград , Асеновград .
За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт :
www.katrin-max.com ; www.katrinmax.com
както и да се свържете с нас на тел: 070019901
e-mail: office@katrin-max.com


KATRIN INCLUSIVE - Нова гама от дозатори и диспенсери от Финландия

2020-01-03
Катрин Макс има удоволствието да Ви представи новата гама от дозатори Katrin, наречена Katrin Inclusive Range. Тази нова гама е проектирана в сътрудничество с експерти от индустрията, както и голям брой клиенти и крайни потребители в цяла Европа, и взема под внимание нуждите на широк набор от потребители, включително деца, възрастни хора и хора с увредено зрение или физически увреждания.

Стилни и функционални

Новате гама Katrin се състои от 10 вида диспенсъри, включващи нови модели за хартиени кърпи и тоалетна хартия , както и дозатори за конвенционални продукти от хартия и сапун. Разширената гама включва контейнери за отпадъци и хигиенни кошчета, както и елегантни дозатори за кърпи за лице. Гамата се предлага в атрактивнен черен и бял дизайн.

Дозаторите Katrin отговарят на високи етични стандарти и отговарят на всички необходими разпоредби на ЕС, обхващащи хигиенни съоръжения в предприятия и публични институции.
Новите продукти помагат да се намали потреблението и разхищението на консуматив.

Дори и най-малките детайли на диапазона Katrin Inclusive са разработени и тествани да осигурят лесно и безопасно използване за всеки. За да сте сигурни, че дозаторите са готови за предизвикателствата на реалния живот, те са преминали през всички тестове, които симулират минимум двадесет години живот. Дозаторите дори бяха тествани за добър външен вид. В сравнение с други производители на пазара, по-голямата част от участниците в запитването (74%) предпочитат дизайна на Katrin Inclusive Range пред останалите продукти на пазара.
Промишлена и домакинска хартия на големи ролки за сервизи, производства и кухни и стойки и държачи, каша и паста за ръце

2019-08-05
Катрин Макс предлага на своите клиенти голям избор от индустриални хартиени ролки и стойки и държачи за тях. Ролките са предназначени за премахване на всякакви замърсявания в индустрията, хранителни производства, автомобилостроенето, почистването и измиването на автомобили.Продуктите намират добро приложение в автосервизи, бензиностанции, автомивки, производства, хранителна индустрия и др.
Също така фирмата предлага дозатори и професионални каши и гелове и кремове за силно замърсени ръце и за ежедневно миене. Продуктите са произведени от европейски фирми с богат опит . Извършваме безплатна доставка в градовете : София, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Сандански, Благоевград, Пазарджик, Карлово


Катрин Макс ООД с най-голямата гама професионални сешоари за коса за хотел с монтаж на стена

2019-07-05
Професионални сешоари за коса и тяло от ново поколение. Всички сешоари са предназначени за бани с висока посещаемост : хотели, молове , фитнес и козметични салони , учебни и детски заведения. Катрин Макс ООД предлага богата гама от сешоари за коса и тяло с различен дизайн , цвят и мощност. Сешоарите са изработени от негорима ABS пластмаса в различни цветове и различна мощност. Някои модели разполагат с изход за самобръсначка. Всички сешоари имат гаранционен срок от 2 до 5 години. За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт: www.katrin-max.com. При покупки на стойност над 200 лв . без ДДС е включен безплатна доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.Предлагаме на всички наши клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.
Освен автоматични сешоари за ръце, коса и тяло предлагаме и професионални дозатори ( диспенсъри ) за течен сапун , кърпи и хартия за ръце, ароматизатори и тоалетна хартия , санитарно и медицинско оборудване. Индустриална и домакинска хартия , каша и гелове за ръце. Работно облекло за еднократна употреба : бонета, калцуни, ръкавели, ръкавици от винил, латекс и нитрил, престилки , шапки, хотелски чехли и др.
Всички артикули са произведени от водещи европейски компании и имат съответните сертификати за произход и качество.

Направете правилния избор!

Професионални уреди за почистване, мопове, колички, дръжки и препарати, уреди за съкла

2019-06-10
Фирма Катрин Макс ООД предлага на българския пазар санитарно - хигиенно оборудване и консумативи с високо качество , почистващи препарати и професионални почистващи уреди :
Професионални почистващи уреди за под – мопове , мопове за професионално почистване , възлов моп , моп за сухо почистване микрофаза , шнуров моп , моп за почистване микрофаза + твърди нишки , възлов моп акрил .
Професионални уреди за почистване на стъкла – лайсна с гума и държач за нея , микрофибърен моп за почистване на стъкла , телескопична алуминиева дръжка , алуминиева дръжка телескоп , алуминиева дръжка за мопове .
Камериерски колички – мултифункционална камериерска количка с две ведра стелажи и преса , камериерска количка с едно ведро и преса .
Знак табела „Мокър под”. Кърпи за сухо и мокро почистване , микрофибърни кърпи .
Уреди за избутване на вода .
Професионални препарати с висока концентрация , икономични и отлично почистващи всякакви замърсявания .

Фирмата предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив , София , Варна , Бургас , Велико Търново , Пазрджик , Пещера , Русе , Плевен , Смолян , Кърджали , Хасково , Димитровград , Казанлък , Свиленград , Асеновград


Професионални дозатори за течен сапун на пяна , душ гел , шампоан и дезинфектанти за помещения с висок трафик

2019-06-09
Фирма Катрин Макс” ООД е лидер в продажбите на професионални дозатори за течен сапун , шампоан и душ гел, сапун на пяна, антибактериален гел за ръце и дезинфектанти. Предлагаме няколко вида серии дозатори: дозатори от стомана, дозатори от ABS нечуплива и негорима пластмаса в цветове хром, сив, бял, черен; дозатори с лакътен бутон , автоматични дозатори за сапун с фотоклетка , диспенсъри за дезинфектанти за ръце .
Ние като директен вносител на водещи европейски производители предлагаме качествени продукти на добри цени.
Поемаме пълно гаранционно обслужване .

Фирмата предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив , София , Варна , Бургас , Велико Търново , Пазрджик , Пещера , Русе , Плевен , Смолян , Кърджали , Хасково , Димитровград , Казанлък , Свиленград , Асеновград .


Лични предпазни средства и работно облекло за еднократна употреба– ръкавици , престилки , бонета ,чехли, калцуни и машини за тях , ръкавели

2019-06-05
Лични предпазни средства и облекла за еднократна употреба предназначени за хранителната промишленост , обществени кухни , производства , предприятия , сладкарски цехове , медицински и стоматологични кабинети и центрове , болници , СПА центрове , фризьорски и козметични салони .
Предлагаме висококачествени еднократни престилки от полиетилен, еднократни калцуни и калцуни за автомат , машини за автоматично поставяне на калцуни , шапки тип боне и клип , висока и ниска шапка за готвач , ръкавели , ръкавици винил , ръкавици латекс , ръкавици нитрил с пудра и без пудра , ръкавици полиетилен , домакински ръкавици , еднократни чехли и шапки за баня , предпазни маски за лице .
Фирмата предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив , София , Варна , Бургас , Велико Търново , Пазрджик , Пещера , Русе , Плевен , Смолян , Кърджали , Хасково , Димитровград , Казанлък , Свиленград , Асеновград


Сешоари за ръце и коса с фотоклетка с ниска консумация на енергия от ново поколение

2019-06-05
Нови продукти от Катрин Макс ООД. Професионални сешоари за ръце, коса и тяло от ново поколение със студен или топъл въздух. Всички сешоари са предназначени за тоалетни и бани с висока посещаемост : хотели, молове , казина, бензиностанции, учебни и детски заведения.
Катрин Макс ООД предлага богата гама от сешоари с различен дизайн , цвят и мощност. Сешоарите са изработени както от нечуплива, негорима ABS пластмаса, така и от неръждаема стомана и метал в различни цветове. Предлагаме модели с антибактериални филтри . Всички сешоари имат гаранционен срок от 2 до 5 години. За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт: www.katrin-max.com. При покупки на стойност над 200 лв . без ДДС е включен безплатен монтаж и доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.Предлагаме на всички наши клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.
Освен автоматични сешоари за ръце, коса и тяло предлагаме и дозатори ( диспенсъри ) за течен сапун , кърпи и хартия за ръце, ароматизатори и тоалетна хартия , санитарно и медицинско оборудване.Индустриална и домакинска хартия ,каша и гелове за ръце.Облекло за еднократна употреба : бонета, калцуни, ръкавели, ръкавици, престилки и др.
Всички артикули са произведени от водещи европейски компании и имат съответните сертификати за произход и качество.

Направете правилния избор!


Професионални дозатори / диспенсъри за тоалетна хартия на ролки и листове и консумативи за тях

2018-06-05
Катрин Макс ООД – предлага на българския пазар за Вас дозатори за хартиени кърпи за ръце, тоалетна хартия за Джъмбо ролки и консумативи за тях, диспенсъри за течен сапун/шампоан,сешоари, професионални почистващи пособия и препарати, еднократни лични предпазни средства, ароматизатори за въздух и всичко необходимо за Вашата хигиена и комфорт.
Предлагме няколко серии дозатори / диспенсъри за тоалетна хартия – дозатори неръждаема стомана, дозатори нечуплива пластмаса цвят бял , сребрист и черен, метални кутии за тоалетна хартия, както и консумативи за дозатори : тоалетна хартия - ролка гигант , ролка джъмбо, тоалетна хартия на листчета, тоалетна хартия целулоза, тоалетна хартия рециклирана, хотелска тоалетна хартия на рула и пакети. Нека удобството и хигиената се настанят във вашия обект: ресторанти, офиси, производствени бази, хотели, заведения и др.

Фирмата предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазрджик, Пещера, Русе, Плевен, Смолян, Кърджали, Хасково, Димитровград, Казанлък, Свиленград, Асеновград.


Консултация, доставка и монтаж !


Богат асортимент от почистващи препарати, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти, хотели: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, ръкавици. Доставки в София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България.
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © Copyright     design by заведения